Viime viikon treenejä

Nyt kun oon kipeenä kotona, enkä voi kirjoitella tämän viikon treeneistä, niin ajattelin aloittaa kirjoittelun katsauksella viime viikkoon. Oon käyttänyt heiaheiaa liikuntapäiväkirjana vuoden 2011 alusta saakka, joten sieltä oli helppo ottaa tähänkin näkyviin viime viikon riehumiset:
Melko perinteiseltä näyttää lajien suhteen. Lempparilajejani ovat siis muun muassa attack, combat ja step. Yllätyksekseni huomasin vasta nyt, että oon tehnyt kahdesti lihaskuntoa viikon aikana, jes! Mulla on siis ollut jo melko pitkään tavoitteena lihaskunnon tekeminen kahdesti viikossa, mutta täytyy myöntää, että harvemmin tavoite toteutuu. Tykkään niin paljon aerobisista tunneista, että onnistun aina jollain verukkeella löytämään itseni hyppimästä attackissa tai taistelemassa combatissa, vaikka suunnitelmassa olisi ollut harjoittaa lihaskuntoa esimerkiksi salilla. Tältä viikolta siis cxworx ja bodypump ovat lihaskuntotreenejä. Lepopäiviä oon pyrkinyt pitämään ainakin sen yhden viikossa, ja tällä viikolla se oli suunnitellusti perjantai. Lopulta myös sunnuntaista tuli lepo, kun sairastuin.
Nyt kun julkisesti kerron tästä aiemmin salaisesta tavoitteestani treenata tasapainoisemmin aerobisen ja lihaskunnon välillä, saan ehkä lisää motivaatiota toteuttaa suunnitelmaa?
Milla

3 vastausta artikkeliin “Viime viikon treenejä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta