jumppaikävä

Heipsan, 
Aamulla yritin lääkäriin, en päässyt, mutta sairasloma jatkuu vielä huomisen. Alan kyllä varmaan pikkuhiljaa paranee, koska jaksan jo popittaa attackbiisei kotona ja fiilistellä ja ikävöidä jumpalle! Kamala tunne, kun tietää, että pitää levätä, mutta samalla tekis mieli pukee treenikamat päälle ja lähtee salille niinku mitää ei oliskaan..
Pahimpaan jumppaikävään oonki tänää siivonnu jumppavaatekaappini! Kävin läpi kaikki jumppavaatteet ja laitoin sivuun vähemmän käytössä olevat, ja lempparit viikkasin nätisti pinoon. Oon löytäny Nikeltä yhen tositosi hyvän mallisen jumppatopin ja sitä löytyyki neljässä eri värissä. Viides väri lähti itseasiassa tilaukseen eilen, kun pakkohan mun oli käyttää zalandon -10e alekuponki ennen ku se menee vanhaks. Tykkään värikkäistä jumppatopeista, ja siks varmaan oonki hommannu tätä Niken hyvän mallista paitaa kaikissa väreissä. Ainut mitä en oo ostanu on siis musta, mutta tilasin senki nyt tuolta zalandosta. Oon aika ronkeli jumppatoppien suhteen ja siks täytyy hamstrata silloin ku sopiva malli löytyy :D
Jumppatopeista vielä sen verran, että valitsen lempparitunneille aina parhaat vaatteet ja sit vähän vähemmän lemppareille puen jotain vanhempia, en tiiä miks. Esimerkiks attackissa en oo piiitkään aikaan ollut missään muussa vaatteessa ku justiin jossakin näistä Niken täydellisistä topeista. Parhaana päivänä saan vielä mun lempparivärin eli  violetin päälle, ah :D Ehkä se jotenkin nostattaa vielä lisää fiilistä, kun on hyvät vaatteet päällä. Ja jos haluu viel vähä hömpötellä, ni toki juomapullo ja hikipyyhe on sit samaa värii ku toppi. Älkää ottako liian vakavasti, mut ihan rehellisesti sanottuna nappaan useimmiten samansävyset mukaan. Mut ehkä se voi olla sitäki, että kun tykkään väreistä, niin ei tuu sit ihan kauheeta sekasortoa, kun on vaa muutamaa värii kerralla :D?

 
Toivon, että olisin parantunu kokonaa niin, että ens viikolla vois alottaa uuden viikon maanantaiattackilla !  Kuluva viikko näyttää aika menetetyltä treenien suhteen, mutta toisaalta, kun kerran parantuu kunnolla niin pääsee sit heti treenaa täysil :)

Tää on yks mun suosikki aloitusbiiseistä attackissa, hehe :D
 Ihanaa torstaita !

Milla

6 vastausta artikkeliin “jumppaikävä”

  1. Hei, kiva kun kävit vinkkaamassa blogistasi. Rupeen seuraamaan :) Ihanan värisiä toppeja!! Mikä siitä mallista tekee sen erityisen hyväksi?

  2. kiva jos alat seuraileen :) mulla on tiettyi kriteerejä urheilutopille, ja toi malli täyttää ne todella hyvin. Eli haluun et siinä on toi painijanselkämallinen takaosa, sen pitää olla tarpeeks pitkä (muttei saa olla liian pitkä), sen täytyy olla tiukka (ettei vatsan kohdalle tule minkäänlaista pussia) ja edestä yläosa ei saa tulla liian ylös (eli toisin sanoen kaula-aukon täytys olla tarpeeks iso). Hmm. olikohan siinä kaikki kriteerit, no toki Nike on muutenkin mun lempimerkki ni se on plussaa :)

  3. pakkohan niit on saada :-D eli saa! mut zalandosta saa 5 senttii halvemmalla haha. vihree toppi on muuten sun lahjakortilla ostettu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta