ihana arki

moi, 
oli niin ihanaa palata töihin ja arkeen taas! Ja pakko nyt sanoa, että tykkään todella paljon mun työstäni, vaikka joukossa voi toki olla vielä uutuudenviehätystäkin. No, joka tapauksessa musta oli kivaa mennä töihin, olla siellä ja myöskin lähteä sieltä kotiin :) Olin kotona jo 15 jälkeen ja sitten se meno loppuikin. Meinaan yskä vaivaa vielä sen verran, etten treenailee viittinyt lähteä. Istuinkin sitten hetken aikaa sohvalla ja ihmettelin, että mitähän ihmettä sitä tekisi.. Keitin teetä.
En keksinyt mitään järkevää tekemistä, eikä se nyt välttämättä haitannutkaan. Ennemminkin yllätyin siitä, että harvemmin arkena on tällaisia tyhjiä tekemispuutehetkiä. Suunnittelen yleensä tulevan viikon treenit etukäteen sunnuntaina, ja maanantai on AINA treenipäivä. Mutta nyt päivän kohdalla ei ollutkaan muita suunnitelmia, kuin työpäivä, sattuneesta syystä johtuen. Olipa outoa. Treenini myös painottuvat yleensä arkeen, eli harvemmin tulee lepopäiviä välillä maanantai-torstai. Näin ollen arkipäivät rullaa sujuvasti toistensa perään kun joka päivä toistuu samat: töihin – töistä kotiin – koira lenkille – treenit – koira lenkille ja suihkun kautta nukkumaan. Noin niinkuin karkeasti sanottuna. Ja nautin oikeasti arjesta aivan valtavasti! Saan tehdä työtä josta tykkään, harrastaa lempilajejani, joista tulee aivan mahtava olo, ruokarytmi pysyy automaattisesti säännöllisenä ja terveellisenä ja mulla on kaikesta tästä hyvä olo :) Oon myös aamuihminen, joten arjen aikaiset aamuherätykset on mulle ihan okei. Oon monissa yhteyksissä ja keskusteluissa todennut, mutta totean sen taas: arki on ihanaa! Mutta nyt, kun päivästä puuttui eräs oleellinen osa, oli vähän tyhjäkäyntiä havaittavissa.Kyllä ne treenit vaan sopii arkeen ja tekee päivistä täydempiä. Ainakin omalla kohdallani. Viisastuneena tästä teekupposen aikana käydystä ajatustyöstä haluan sanoa teille, että nauttikaa arjesta ja tehkää asioita, joista oikeasti pidätte. Valtavan suuri osa elämästä eletään kuitenkin arjessa eli niiden asioiden parissa, joita sinne itse valitsee!

Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta