uusia kuteita

Jee, tänää sain hakea postista mun saapuneen zalandopaketin! 
Tilasin siis kaksi uutta treenitoppia, jotka kuvissa ja zalandon sivuilla olleissa kuvauksissa vaikuttivat hyviltä. Toinen topeista on jatkoa tälle aiemmin esittelemälleni lempparitoppisarjalle, joten sen oletinkin olevan juuri sellainen kuin pitää. Toinen puolestaan oli perjantai-illan yllätys :D Koska -10e alekuponki edellytti, että oston summa on vähintään 50e, oli sopiva tilaisuus kokeilla jotain uutta mallia :D Aikani selailtuani löysin siis ensimmäiselle topille kaveriksi kivan näköisen ja hyvän hintaisen topin, joten uskalsin tilata sen. Sanon uskalsin sen takia, että en varmaan koskaan ole saanut aikaseksi palauttaa netin kautta tilattuja vaatteita, joten todella toivoin, että tilaus olisi onnistunut.

Molemmat topit on Nikeltä ja se onkin luottomerkkini urheiluvaatteiden suhteen. Musta toppi vastasi täysin odotuksia ja onnekseni perjantai-illan yllärikin oli kiva! Nyt en osaa päättää, kumpi pääsee ensin testaukseen eli siis mukaan lauantain comboiluihin :D 

Topit ei ehkä pääse ihan oikeuksiinsa näin henkarikuvissa :D Mutta ehkäpä mä huomenna kokeilen mustaa toppia. En ookaan käyttäny mustaa pitkään aikaan! Ei mulla oikeestaan edes oo, kun yks musta treenitoppi ja seki on jo vähemmän käytettyjen osastolla. En koe oloani nii freesiks mustassa, mutta kyllä se menee toisinaan, ainakin jos paidan laatu ja malli on muuten hyvä. Eipä muuta tähän perjantaihin :)
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta