comboilua

Peruslauantaita vietetty tänään. Eli tarkoittaa sitä, että aamulla kävin pumppailee ja combatissa. Siitä on alkanu muodostuu kaunis perinne :D Pumppiin on ehtiny tulla pitkä tauko (tasan 2 viikkoa heiasta luntattuna), ja kyllä tuntukin siltä. Tein pienemmillä painoilla, kun yleensä ja silti jossai vaiheessa tuntu, että on ihan hapoilla. Tuli jopa vähä huono olo siinä kohti kun mentiin hauisbiisissä asti, mut sitten tajusin, että en oo juonu koko tunnin aikana vielä mitään! Otin aamulla mukaan vahingossa pienen juomapullon, vaikka yleensä lauantaisin otan isoimman mahdollisen, koska on tosiaan kyse aamun tuplatunneista. Säästelin sitä vettä sitten liiankin urakalla ja huono olo tuli varmaan sen vuoksi. No, aloin sitte hörppimään sitä vettä vähän ahkerammin ja siinä vaiheessa ku combattii päästii ni olin taas pelissä täysillä mukana.
Ja ai että sitä fiilistä ku eka piisi pääs käyntii combatin puolella!! Olin niin elämäni kunnossa että hymyilytti vaa. Mulla on monta suosikkia tässä combat 53:ssa, mutta yksi on ylitse muiden, ja se on toi linkki tossa yläpuolella. Vedän sen aina NIIN täysillä. Nytki hymyilyttää ku ajattelenki sitä :D Tykkään niistä kaikista liikkeistä, mitä siinä tehdään ja toi biisi on ihan mahtava! Ainut miinuspuoli on se, että biisi on liian lyhyt. Voisin jatkaa sitä vielä minuutilla. Tai kahdella?
Oli superhyvä olo ja mieli, kun lähdin jumpalta ja sieltä suuntana olikin hierojalle meno. Olin etukäteen varmistanu, että treenit sopii tän päivän hierontakuvioihin, koska yleensä oon sovittanu hieronnat lepopäiville. Kropassa ei ollut jumeja muualla, kuin niska-hartiaseudulla, mikä oli hyvä homma. Viimeks niitä oli vähän enemmän ja vähän kaikkialla. Toki sairasloma välissä vaikutti varmasti siihen, ettei paikat oo ehtiny viel jumiutua niin paljon. Täytyis nyt panostaa venyttelyihin taas, niin ei jumiutuiskaan niin pahasti.

Hieronnan jälkeen hain anttilasta salkkareita 30 tuntia dvd:llä haha :D lauantain saldona siis hyvää mieltä jumpasta, hieronnasta ja salkkareista.
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta