kuluja

heipsan taas, 
maanantain vuoksi katsaus viime viikon treeneihin. Ei ollut kovin kummoinen treeniviikko, vähän puolittainen, jos niin voi sanoa. Alkuviikko meni vielä sairastaessa, lähinnä yskää yritin kehittää pois ja loppuviikon yllättäjä oliki sunnuntai, josta kerron kohta lisää. Jos jotain myönteistä kuluneesta treeniviikosta voisi sanoa, niin kaksi lihaskuntotreeniä löytyy – jes! Ja fiilikset näistäkin puolittaisista merkinnöistä oli kuitenki niiin hyvät, että en anna sunnuntain yllärin ja alkuviikon sairauspäivien kokonaan pilata viime viikon mainetta.
Ja niin, se sunnuntai. Ah. Heiassa näkyy musta pallura, mikä tarkoittaa sitä, että en ole liikahtanutkaan kotini ulkopuolelle. Ja näin melkein myös kävikin. Meinaan koira sairastui, ja olin niin huolissani siitä, että en millään pystynyt jättämään sitä yksin kotiin. En viitsi täällä tarkemmin kuvata sen oireita, mutta kuvista voitte päätellä jotain. Se oli sairas!
Ylläolevassa kuvassa on gourmetaamiainen (joka vaihtui gourmetpäivälliseksi ja lopulta -illalliseksi) tarjolla yhdelle, mutta ei kelvannut! Jätin kaikki tarjolle, mutta ei syönyt mitään. Ja normaalisti siis kuppi ehtii tyhjetä puolilleen ennen kuin sen kerkiää maahan asti laskea. Vietin siis sunnuntain tarkkailemalla koirani vointia, jotta tietäisin, onko aihetta viedä lääkäriin maanantaina (kun taksat ovat hitusen pienempiä, kuin sunnuntaina). Oikeastaan koko päivän toivoin vain, että koira pysyisi tolpillaan, jotta lääkärireissun voi siirtää maanantaille. Olihan sellainen tulossa kuitenkin, ja niin tulikin. Kuluina tästä oli muun muassa 150e ja kaupan päälle matto. Ai miten niin matto? No, alla näkyy :D
Mutta eihän siitä koiraa voi syyttää. Kuka käski hankkimaan valkoisen maton koirakotiin!
Jep, eli viime viikko oli puolittainen treenien suhteen muutamista syistä johtuen. Toivotan itselleni ja teille parempaa tätä viikkoa ja hyviä treenejä! :)
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta