bodyattack – my love

Aina kun keskutellaan jumpista, mun attackintoilu nousee jollain tavalla esiin. Se on jollain tapaa osa mua ja mun mainetta. Joo, Milla tykkää attackista. Jos pitää valita kahden asian välillä, joista toinen on attack, niin attack voittaa. Tietysti! Selkeästi ilmaistuna: bodyattack on mun lempparituntini kaikista les millseistä. Ai miks? Niin. Se oli rakkautta ensi kokeilulla, mutta jokin siinä viehättää ja koukuttaa edelleen, kun se yhä jaksaa liikuttaa mua viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen.
Attack herättää mussa jo sanana vahvoja tunteita ja mielipiteitä. Jos joku aloitteleva haluaa päästä liikunnan ilon makuun, suosittelena aina attackia, koska sehän on niin kivaa!! Ja oikeesti attackissa voi tehdä oman kunnon mukaan. Vaikka sen maine on kova, on olemassa aina low-vaihtoehdot. Painotan aina tätä, sillä tunti vie kuitenkin mukanaan, eikä niitä muista enää myöhemmin ajatella. Liikkeet on tosi helppoja, niin aloittelevallakaan ei mene energiaa mukana pysymiseen, vaan voi oikeasti keskittyä treenitehoihin. Niin, ja musiikki. Attackin musiikit on aina hyviä! Ei tarvii kuunnella rockia, vaan saa hypellä ja riehua kaikenlaisten clublandien tahtiin onnellisena. Kyllä, olen hyvin onnellinen tunnin ensimmäisestä soinnusta lähtien. Ei oo yks eikä kaks kertaa, kun oikein hymyilyttää, kun on niin ihanaa olla paikalla :D Ja joo, tietysti mulla on kotikoneella omat soittolistat, joista löytyy pelkästää attackfiiliksii.
Mulla on paljon lempparibiisejä attackiin liittyen, osa nostalgisia ja toivon niiden sen vuoksi päätyvän miksauksiin ja osa taas on niin kaameita tykityksiä, että niitä haluaisi sen vuoksi treenailla uudelleen läpi. Ja uusia tulee. Kaikkiin attackeihin liittyy jonkinlaisia muistoja, sillä attack on ollut vahvasti osa arkea, ja kun esimerkiksi miksauksiin tulee jotain biisejä vanhoista ohjelmista, niin tulee väkisin mieleen myös se vaihe elämästä, mitä on silloin elänyt. Esimerkiksi viime kesänä attack osui mun synttäripäivälle, ja muistan vielki sen fiiliksen ku oli nii huikee tunnelma :D
Yleensä käyn attackissa sen kaks kertaa viikkoon, koska siten oon kokenut, että ei tule tylsistymistä ohjelmaan ennen miksauksia ja ehtii treenaille muitakin lajeja. Syksyn sairastuminen aiheutti sen, että uutiset ensi viikon miksauksista jopa yllättivät vähän :D ai nytkö jo? Ja niin, uudet sizzlerithän on julkaistu, sain vihiä tästä ja tokihan kävin katsomassa, mitä päästää vielä tänä syksynä treenailee :) Kattokaa teki!

Milla

Yksi vastaus artikkeliin “bodyattack – my love”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta