ensilumilenkkeily

moikkamoi! Tänää aamulla meinasin myöhästyä bussista, kun elmo oli niin innoissaan tänne tampereellekin viime yönä sataneesta ensilumesta. Päätinkin tästä syystä jo töihin mennessäni, että muut suunnitelmat saa jäädä ja me lähdetään elmon kanssa kunnon lenkille, kun pääsen kotiin. Päästiinkin lähtee siinä viiden aikoihin, ja oli jotenkin ihanaa ku oli niin valoisaa vielä! 
Tarkoituksena oli mennä elmon ehdoilla hölkkälenkki pyynikillä, mutta loppujen lopuks siitä tuli aikamoinen intervallitreeni, kun välillä käveltii, välillä kauheeta kyytiä eteenpäin ja välillä mentiin sitä tavoiteltua hölkkävauhtia :-D ja minä joku vielä väitti, ettei mopsista oo kunnon lenkkiseuralaiseksi.

elmo ja tahdonportaat
Koiran kanssa lenkkeily on semmosta hyvänmielen lenkkeilyä, koska tosiaan vauhti pysyy useimmiten kohtalaisena eikä tuu tehtyä kauheeta maksimisyketreeniä, niitähän tulee ihan tarpeeksi tehtyä jumpillakin. Mun koiralenkkeilyt menee kestävyystreenistä tai joskus ihan palauttelevana lenkkinä, riippuen tosi paljon päivästä. Eli omasta fiiliksestä, säästä, vuodenajasta ja koiran mielentilasta muun muassa. On nimittäin kokemusta niistäkin hienoista hetkistä, kun suunnitelmana on ollut mennä lenkkeilemään hikilenkki koiran kanssa, ja se ei suostukaan puolivälin jälkeen ottamaan askeltakaan, ja sitten kannan sen kotiin. Olen kääntänyt tämänkin kuitenkin torjuntavoitoksi, sillä saahan siinä hyvän hauistreenin :D

 Sen lisäksi, että koiralenkkeilystä tulee itelle freesi olo, niin tulee hyvä mieli ku pääsee tekee jotain molemmille kivaa yhdessä koiran kanssa, kun se kuitenkin joutuuu viettää niin paljon aikaa yksinkin mun työpäivien aikana.. Elmo vaikuttaakin tyytyväiseltä tän päivän lenkkiin, nyt se nukkuu tossa vieressä onnellisena siitä, että on viikonloppu, eikä tarvii viettää seuraaviä päiviä yksin kotona.
Milla

2 vastausta artikkeliin “ensilumilenkkeily”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta