lauantaitreenejä

Ai että mä rakastan olla aamuihminen! Oltiin jo kuudelta aamulla koiran kanssa aamukävelyllä ja oli jotenkin tunnelmallista, kun oli lunta maassa ja kaikkialla hiljaista vielä eikä paljon muita ihmisiä näkyny – olihan lauantaiaamu. Olin ihan täpinöissäni heti aamusta, koska tänään oli tiedossa jotain perinteistä poikkeavaa. Nimittäin tän viikon puolivälissä sain tietää, että mulla on mahdollisuus lauantaiaamuna pumppi-attack-comboon! wuhuu! Okei myönnetään, se ei oo ihan oikeenlainen combo, koska välissä täytyy vaihtaa salia ja siinä on tunti aikaa niiden välissäkin vietettävän, hehe. Mutta combo ku combo, jos joku antaa mulle mahdollisuuden mun kriteerit täydellisesti täyttävään pumppiin ja attackiin mun vapaapäivänä, niin totta kai mä oon mukana –riippumatta mistään pienistä mutta-asioista.
Olin siis aamulla hyvissä ajoin valmis päivän treeneihin, vaikka ne veisikin poikkeuksellisesti vähän pidemmän siivun mun päivästä. Oli ihanaa fiilistellä attackbiisei, kun yleensä lauantaiaamuisin kauittimista soi combatti :D Mietin tässä hilluessani, että joku toisenlainen pulliainen saattaisi olla onnellisimmillaan lauantai-iltana samoihin aikoihin. Mutta mä oon onnellinen just nyt. Illalla tähän aikaa oon varmaa jo miettimässä yöunia :D hehe. Mutta kukin tyylillään. Mä nautin aikaisista aamuista, treeneistä ja tästä hetkestä. 
Ehdin välissä siis tulla kotii käymää vaatteita vaihtaan ja sit taas menoks! Taitaa olla vikaa kertaa kokonaa tällä nykyisella ohjelmalla. Ens viikolla alkaa luultavasti miksaukset. Toi my forever love tossa yläpuolella videona on mun suosikkibiisi tässä ohjelmassa :) Toivonkin ettei se oo ensimmäisten vaihdettavien listalla.. Oon itseasiassa miettiny, mitkä biisit vaihtaisin, jos saisin päättää. Ja ne olis 2, 3 ja 6 näin alkuun. Kutosesta oon tykännyt vähiten tässä ohjelmassa ja kakkonen ja kolmonen nyt vaa on vähiten intohimojaherättäviä sen jälkeen. Ei niissä mitään vikaa sinänsä ole, mutta kuitenkin, kun jotain vaihdetaan niin itse ehdottaisin näitä. Muissa biiseissä on jotain, mistä haluan pitää kiinni vähän pidempään. Tai oikeastaan on siinä kolmosbiisissä oikeasti yksi huono puolikin, se biisi vaan on kulunut biisinä :D Mutta, enpä minä ole se, joka näistä päättää niin jätetään miksausaihe sen pidemmittä puheitta ensi viikkoon. Sitten mulla voi olla taas jotain mielipiteitä jaettavana :D
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta