kiitos helkama + blogitunnustus

Hyvää sunnuntaiaamua! Eilen lähdin salia kohti pyörällä, mutta kävelyksihän se muuttui, kun maa oli ihan jäässä :D En jotenki tajunnu, että siellä ei oo enää pyöräilykeli. Mietin aikasemmin, että miten ihmeessä se talvi aina yllättää autoilijat – kuten sanotaan – mutta taisin ite olla ihan yhtä yllätetty kuitenkin :D
Vanha helkama toimii aina :D
Liikun tosi paljon pyörällä, oikestaan kaikki mahdolliset pyöräilyyn soveltuvat matkat. Tosin kovin pitkiä matkoja ei kauheesti tuu, kun asun lähellä kaikkia yleisimpiä kohteita, joissa käyn. Lyhyestä matkasta käy esimerkkinä salille meno, koulu ja keskusta, jotka on kaikki matkoina muutaman sata metriä kotoa. Pidempi matka on esimerkiksi vanha työmatkani, joka oli noin 3-5km. Eli lyhyitä matkoja kaikki. Kuitenkin pyöräilystä tulee hyvää hyötyliikuntaa ja se säästää aikaa kävelyyn verrattuna. Meidän työpaikka osallistui kesällä kilometrikisaan, jossa ideana oli siis kirjata ylös kaikki ulkona pyöräillyt kilometrit ja kerätä joukkueena leikkimielisessä kisassa eniten kilometrejä. Pointtina kisassa oli tietenkin pyöräilyyn kannustaminen sen kaikkia hyötyjä ajatellen.
Yllä on mun omat kilometrikisan saavutukset. Kuva on vähä huono, kun se on niin pieni. Siinä kuitenkin näkyy siis pyöräillyt kilometrit 1.5-30.9 välillä eli kilometrejä kertyi 612. Ja bensaa säästetty noin 43 litraa ilmeisesti :D Ja toi vihreä viiva kuvaa niitä päiviä kaikista kisaan kuuluneista päivistä, jolloin pyöräilin. Valkoista näkyy aika vähän, eli aika aktiivista touhua. Kisaa ennen ehdin toki pyöräillä jonkin verran ja samaten kisan jälkeen vielä melkein kuukauden ajan, eli kilometrejä kertyi varmaa lähemmäs 1000 yhteensä koko pyöräilykaudella. Ihan hyvä luku sinänsä, kun ajattelee, kuinka paljon on tullu liikuttua ihan vaan hyötyliikunnan muodossa. Esimerkiksi työmatkoihin, jotka kestivät noin 40-45 minuuttia yhteensä, kului samaan hupiin pari sataa kaloria ihan huomaamatta. Mä hankin kisan alussa trippimittarin pyörään, koska olin niin kiinnostunut tietämään pyöräiltyjen kilometrien määrän. Se tosin varastettiin tossa joitakin viikkoja sitten :( 
paikka on, mutta mittari puuttuu
lukko ollu käytössä vähä rikkinäisenäkin
Sen lisäksi, että mittari varastettiin, myös pyörän lukko sanoi sopimuksensa irti pyöräilykauden aikana :D Nyt on aika viedä pyörä talvilevolle kellariin, mutta tietää, mistä aloittaa sitten ensi keväänä huollon. Hankin ainakin uuden mittarin ja lukon. Täytyykin tästä lähtien varata enemmän aikaa salille ja muihinkin paikkoihin siirtymiseen, kun ei voi tottuneesti kaahailla helkamalla pitkin keskustan katuja :D Niin, eräänä talvenahan mulle selvisi semmoinenkin asia, että pyöräily on ihan virallisestikin kielletty tampereen keskustassa talvikuukausina..Eli kiitos tästä kesästä rakas helkama, palataan asiaan ensi keväänä!

Niin, ja toki kirjoitan myös toisesta aiheesta tänään. Sain nimittäin  Liebster blog- tunnustuksen eräältä suosikkibloggariltani, ja tokihan jaan sen eteenpäin täällä :) Liebster tarkoittaa rakkainta tai rakastettua, mutta se voi myös tarkoittaa suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksen on antaa huomiota blogeille, joilla on alle 200 lukijaa.

Palkkion säännöt ovat seuraavat:
1. Klikkaa antajaa ja linkitä hänen bloginsa
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi, joilla on alle 200 lukijaa. Kerro se heille jättämällä kommentti heidön blogiinsa
3. Kopio ja liitä palkinto blogiisi
4. Toivo, että ihmiset, joille annoit palkinnon, jakavat sen myös eteenpäin viidelle omalle suosikkiblogilleen

Mulle tuli niin hyvä mieli tosta tunnustuksesta, että päätin antaa ite sen eteenpäin sellaisille henkilöille, jotka on mun tuttuja ja pitää blogia ja osa on hyvinkin aloitteluvaiheessa, kuten itsekin olen. Aiheena ei välttis ole treenaus, mutta enemmänkin halusin levittää tätä hyvää mieltä, jonka tunnustuksen saaminen toi mulle itelleni :) Ja toisekseen, seuraan ite sellaisia blogeja, joilla on  jo paljon lukijoita, enkä kokenut järkeväksi alkaa tunnustuksen vuoksi alkaa selailemaan tuntemattomia blogeja. Tässä siis: Bella, Salla, Jossu & Aurinkotuuli.

 

Milla

3 vastausta artikkeliin “kiitos helkama + blogitunnustus”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta