aamusalilla

Sunnuntaina olinkin ennätysaikasin aamulenkillä koiran kanssa, jo viideltä kellojensiirrosta johtuen! Tänään mun piti lähtee töihin vasta 8.30 bussilla, joten sunnuntaiaamusta viisastuneena päätinkin hyödyntää aamulla luppoajan ja mennä salille. Arvasin tiesin, että oon hereillä kuitenkin 5-6 aikaan, joten miksipä en hyödyntäisi tilaisuutta. Ja niin Elmo lähti tosiaan eilen hoitoon mun iskälle, kun sillä on loma. Elmo on aina välillä siellä hoidossa, kun ne tykkää siellä leikittää sitä ja on siel vähä enemmän tilaa juoksennellakin :D Ja tokihan se antaa mulle vähä vapaampaa arkea, kun ei tarvii toisesta huolehtia koko ajan. Normaalistihan en koskaan voi mennä suoraan salilta töihin tai töistä salille, koska tottahan toki koira täytyy pissattaa välissä. Sen vuoksi tämä kellojen siirto ja koiran hoitoon vienti aiheuttivat oikein aamusali-innostuksen. Ei näin hyvää tilaisuutta tulekaan taas hetkeen  :D

ei ollu muita paikalla ni kehtas kuvailla :D

Niin ja tässä taas maanantain kunniaksi viime viikon treenit heiasta kaapattuina. Omasta mielestäni erittäin hyvä treeniviikko. Pääsin treenailee kaikkia lemppareita: attackia (ja vielä kahdesti), combatia, steppiä ja mukana myös kaksi lihaskuntoa (bodypump + kuntosali = hyvä minä!). Eli hyvää mieltä kaikista riehumisista ja kuitenkin ihan järkevääkin treeniä, ettei liian yksipuolisesti aerobista. Venyttelyitä en kirjaa heiaan, enkä muutenkaan hyötyliikuntoja, kuten pyöräilyä/juoksua/kävelyä paikasta toiseen. Kirjaan oikeastaan ne treenit, joissa on ollut sykemittari mukana. Eli jos katsoo kirjauksia kesältä, niin pyöräilyä löytyy paljon, koska pidin mittaria mukana ja otin ne treenin kannalta. Ja venyttelyt kirjaan vain silloin, jos ne tapahtuu ohjatuilla tunneilla. Sunnuntaina sitten suunniteltu lepopäivä, eli treeniviikko kruunattu sillä! uujea.

Ja kyllä, meillä oli tänään vaikka kuinka paljon miksauksia attackissa! Tulee aina uutta tehoa treeniin, kun vetää täysillä uusia biisejä eikä vahingossakaan voi ennakoida ja säästellä voimia, kun ei tiiä monta uutta biisiä on ylipäänsä tulossa :D Oli tosi kivoja miksauksii ja muutama ihan uusi tuttavuuskin mulle. On ollut kyllä hyvä viikon aloitus. Nyt venytteleen, jotta ei oo huomenna ihan juntturassa ja voi hyvin alkanut treeniviikko jatkua samalla tavalla!
Milla

2 vastausta artikkeliin “aamusalilla”

  1. HUi kuinka aikasin sä ootkin jo hereillä? Mihin aikaan meet yleensä nukkuun, jos heräät jo tolloin :) Aika ihanaa kyl varmaan olla noin aikasin jo sit aamulenkillä vaikka :)

  2. niinpä! sunnuntaina kello olis ollu 6 mut ku niit piti siirtää ni uutta aikaa se olikin vasta 5 :D ja meen yleensä nukkuu joskus 21-22 aikoihin. voin tosi hyvin kun elän tän aikataulun mukaan, mut onhan siinä välillä huonoja puoliakin. En nimittäin jaksa oikein valvoa silloin ku tarvii :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta