miksauksista

Uusi viikko ja uudet kujeet, eli uudet miksaukset! Ne on meidän salilla saatu aloittaa tällä viikolla ja heti on saatu yli puolet biiseistä vaihtoon sekä eilisessä attackissa että tänään bodystepissä. Mietinkin tänään, miks niistä miksauksista aina innostuu nii kauheesti :D
No, ainakin alkuviikon kokemuksella huomaan, että saan aivan uudenlaista intoa treeniin miksausten kautta. Mahdollisuuden innostumiseen antaa esimerkiksi se, että en tiedä etukäteen, kuinka moni biisi on vaihdettu ja mitkä vaihdetut biisit ovat. Oon innoissani joka tapauksessa, kun kuulen kaiuttimesta pärähtävän soimaan jotain muuta, kuin mitä olen tottunut kuulemaan (eli mitä meneillään olevaan ohjelmaan kuuluu). Jos en tunnista alkanutta biisiä, koitan heti mielessäni selvittää, mikä biisi on kyseessä ja hyppelyiden lomassa fiilistelen biittiä. Näin tapahtui esimerkiksi eilen attackissa. Vedin aivan täysillä, kun halusin ottaa kaiken irti uudesta tuttavuudesta :D Huomasinkin sitten 4 biisin jälkeen mittaria katsoessani, että meni aika korkeilla sykkeillä alusta saakka. Ja siis kyllä, miksauksiin oli päässy biisit 1-3, joista normaalisti 1 & 2 tulee vedettyä lämmittelyn kannalta. Nyt innoissani hypin kauheesti ja ekan 4 biisin jälkeen oli huikee fiilis!
Jos taas tunnistan miksaukseen päässeen biisin, siitäki saa energiaa, kun tulee jotenkin nostalginen olo ja toisaalta, on siistiä, kun yrittää muistella, miten koreografia meni. Ja aika usein kuviot muistaakin hyvin musiikin kuullessaan. Ne on koskettanu aikoinaan ja jääny lihasmuistiin ja mieleen jotenki :D Tää kävi esimerkiksi tänään stepissä. Oli pelkästään vanhoja tuttuja, ja hikoilin enemmän ku koskaan. Tai ainakin tuntui siltä :D Tuli oikein tehotreeni vedettyä kyllä, kun oli vielä athleticversio. Tai siis enhän mä normaalissa oo käynykään sen jälkeen kun joku viisas keksi athleticin.
Voisin siis todeta, että miksaukset tuo semmoisen sykepiikin viikon treeneihin. Ne lisää maksimisykkeitä, keskisykkeitä ja tietysti fiilistä. Olis aika hurjaa, jos miksauksia ei olis. Vaikka olis kuinka lempilajeja, niin kyllä vaihtelua silti tarvii :) Ja keskustelut miksauksista on kivoja. Musta on hauskaa kuulla, mitä biisei esim. mun treenikaverit toivois tulevaks ja mulla on itellä tietysti oma lista lemppareista, vaikka uusille tuttavuuksille oonkin enemmän kuin avoin. Molempi parempi. Toivonpa, että huomenna saa taas lisää ylläreitä!

Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta