uudet tracklistit (ja treenipökät)

jees, nyt ne on julkaistu! Eli uudet tracklistit. Aamulla sain vihiä, että ne julkaistaan tänää ja ai että ku kuumotti päästä töistä kotii, että pääsis  tarkemmin tutustuu etenkin attackin uusiin biiseihin. Ja hyviltähän ne vaikuttaa. En oikeastaan nyt edes tunnista osaa biiseistä. Täytyy illalla tehdä taustatutkimusta tarkemmin, jotta virhe korjaantuisi mahdollisimman pian :D
bodyattack 79

kuva täältä

Nyt siis vähän kiireessä tulin niitä kattelee. Kävin töiden jälkee nopsaa viel palkkapäivän kunniaks kaupungilla kotimatkalla. Piti käydä ostaa viikonlopuks joku mekko, mutta löysinkin itseni intersportissa ja kotiin tullessa mulla oli uudet pitkät treenihousut mukana. Mekkoa en ehtinyt sen enempää sitten katsellakaan. Oon pitkään halunnu pitkälahkeisia treenihousuja, mutta en oo löytänyt kriteereitä täyttäviä ja noi nyt oli aikalailla semmoset. Täytyy vähä tsuumailla niitä, josko ne lähtis päälle illan attackii vaiks :) Toi kuva ei suostu kääntymään oikein päin, mutta kyllähän siitä näinkin näkee millaset pökät tuli ostettua. Nyt meenkin sovittelee niitä ja valmistautuu attackiin ja lisämiksauksiin!

Okei, piti nyt viel yks fiilistelybiisi jakaa täällä tässä attackia odotellessa :D

Milla

8 vastausta artikkeliin “uudet tracklistit (ja treenipökät)”

 1. Ja siis nää traclistit tuli taas aivan liian nopeadti, mihin tää aika oikein katoaa? Justhan tuli edellisest? :D Kivahan se on että ne tulee, mutta onko tosiaan jo kulunu näin paljon aikaa… :)

  • joo muistan kanssa, kun justiin fiilistelin attack 78 tracklistii :D mutta niin se aika kuluu. onhan tässä viel marraskuu kuitenkin elettävänä, ennen ku pääsee käytännössä
   noit kokeilee! :)

 2. Hi, i feel thаt i noticeԁ you visitеd my weblog thus i
  gоt herе to гetuгn the desire?
  .I’m trying to to find things to improve my web site!I suppose its ok to use some of your concepts!!

  Also visit my webpage – just Click the Up coming website

 3. I’m extremely pleased to uncover this website. I want to to thank you for ones time for this particularly fantastic read!! I definitely enjoyed every bit of it and i also have you saved to fav to see new information on your web site.

  Also visit my weblog :: Sensepil Review

 4. They have manufactured this products very in different
  ways. The software program is obtainable from the firm website and a number of distributors.

  Here is my blog :: obdii scan tool

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta