megazonee!!

heippa ja terveisiä Tampereen megazonesta, käytiin pelaamassa tänää kaks erää ja olin kai (muistaakseni/tietääkseni) ekaa kertaa kokeilemassa lajia. Tosin pelin aikana tuntui hämärästi, että olisin ollut ennenkin, mutta en tiedä sitten olenko vaiko enkö. Joka tapauksessa tänää oltii ja oli ihan huippua! Pelin ideana on siis siihen rakennetulla radalla ampua vaarattomilla lasereilla toisia pelaajia ja kerätä itselleen ja joukkueelleen pisteitä sitä kautta. Pelaajilla on siis jokaisella liivit, joissa vilkkuu joukkueen tunnusväri ja sen lisäksi tietenkin jokaisella on ase. Peliaikaa oli 22minuuttia x2. Oli siinä pelissä kaikkia tarkempiakin sääntöjä, muun muassa liittyen eri kohtiin ampumisesta saatuihin pisteisiin, toisten tukikohtiin hyökkäämisestä yms, mutta mua nyt lähinnä kiinnosti se perusidea sen enempää hifistelemättä.
Peli meni oikeesti ihan hikiliikunnasta, olis voinut huomioida paremmin omassa vaatetuksessa. Mulla oli treenikengät mukana ja niiden lisäksi farkkulegginssit ja t-paita. Ja kuuma tuli! Olis ihan hyvin voinu pukee treenihousutkin :D Tosin yhtenä sääntönä radalla oli, ettei siellä saisi juosta, mutta uskon, että väkisin siellä tulee enemmän tai vähemmän juoksenneltua itse kunkin… Mulla oli sykenmittari ihan mielenkiinnosta mukana, ja hyvä että olikin. Meinaan  yhteensä 55 minuutin aikana (johon sisältyi pieni tauko erien välillä) kului kaloreita 465 ja keskisyke oli 140 ja maksimisyke 163 :D Ja olin kyllä ihan hiestä märkä kun molemmat erät oli pelattu.
sijoitus 7/22 ja muita tärkeitä tietoja :D
Parasta oli se tunnelma, kun oli hieno rata, jossa neonvärit loistivat., Muuten oli melko pimeää paitsi pari diskovaloa pyöri siellä katossa. Ja musiikki soi taustalla :D Ja aseista toki kuului ääniäkin ja niistä tuli niitä eri värisiä lasereita. Vähän oli jännittävää, kun ei tiennyt, missä muut menee ja yht äkkiä joku ampuikin sua :D haha. Mulla ei varsinaisesti ollu mitään taktiikkaa, lähinnä nautin fiiliksestä ja juoksentelin aika paljon ympäriinsä ja ammuin vastaantulevia. En suojannut omaa tukikohtaani, enkä jäänyt kauheesti väijymään. Mut oli kyllä superhauskaa, täytyy ehdottomasti mennä uudelleen jollain porukalla tulevaisuudessa!! :)
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta