attackin tracklistaa tutkimassa

Hyvää perjantaita! Mä meen taas maanantain tavoin iltavuoroon, niin oon oikein saanut keksimällä keksiä itselleni tekemistä ennen ku tarvii lähteä töihin. Tänää en viittiny mennä aamusalille, koska oon sopinu kaverin kanssa treffit salitreenin merkeissä illalla töiden jälkeen. Alunperin mun tarkoitus oli käydä kaupassa, koska huomenna ne ei taida pyhäinpäivän takia olla auki. Tajusin sitten, että eihän ne edes tähän aikaan oo auki vielä :D Sen sijaan oonkin sitten koittanu ettii netistä kuunneltavaksi uusia attackbiisejä ja fiilistelly niitä, mitä onnistuin löytään.
En löytäny ihan kaikkia, mutta monia kylläkin. Ja täytyy sanoa, että ihan hyvältä vaikuttaa! Alkupään biisit on ihan meneviä ja kivoja. Tosin nelosta, joka mua erityisesti kiinnostaa, en onnistunut löytään mistään kuunneltavaksi? Onks joku muu löytänyt sen, ottaisin mielelläni linkkiä vastaan :) Näistä kuunnelluista parhaimman ensivaikutelman muhun teki biisi nro. 8. Tykkään yleensäkin attackin kaseista paljon. Sen lisäksi mua kiinnosti erityisesti kuulla sykehuiput eli nelonen ja ysi. Ja voi mikä pettymys toi ysi on kyllä. Harmittaa jo nyt :D En tykkää tosta biisistä yhtään biisinä. Se on niin perusradiokamaa. Ja kulunutkin jo. Ja remix ei pelastanut sitä. Oivoi.. Mutta onneksi fiilis siellä attacksalissa voi pelastaa paljonkin. Lasken nyt sen varaan, että innostun siitä uudella tavalla, kun tapaamme joulukuussa. Annan sille mahdollisuuden, koska haluan tykätä yseistä. Vikasta sykehuipustahan attackissa on kyse. Olis tyhmää lopettaa fiilistely kasiiin. Kivat liikkeet, ohjaajan innostus ja tunnelma paikanpäällä voi siis pelastaa paljonkin – jopa huonon ensivaikutelman. 
Biisissä 11 oli kiva miksaus :D Iski muhun jotenkin. Innolla odotan niitä liikkeitä siihen :D No, eniveis mulle käy mikä vaan. Se oli jotenki menevä biisi. Venyttelybiisii en yleensä oo kauheen kiinnostuneesti edes bongaillut. Ei niillä venyttelyillä enää niin väliä, minkä musiikin tahtiin sitä tehdään. Tosin tässä nykyisessä ohjelmassa kiinnitin biisiin sen verran huomiota, että se on kiva. Vanhoja venyttelybiisei en edes kauheasti muista oikeestaan. Nyt sitten kuitenkin kuuntelin tähän uuteenkin ohjelmaan liittyvän venybiisin. Mut ei mulla muuta mielipidettä oo tässä vaiheessa, kun se, että se lähtee aika hiljasella voluumilla liikkeelle ja sit kohdassa 0:46 yht äkkiä aika voimakkaasti. Osaan jo nyt kuvitella, kuinka ohjaaja joutuu säätää siinä kohdassa musiikkia hiljemmalle, kun se on sykehuppujen jälkeen jääny kovalle ja tossa vaiheessa se räjähtää korville, kun ollaan jo rauhoituttu venytteleen :D Ja joo, tiedän, että sitä säädetään usein jo venyttelyn alussa hiljemmalle, mutta silti uskon, että se jää liian kovalle. Toi ero alun ja ton mainitsemani kohdan välillä on niin suuri :D Ja oli muuten tärkee asia et kirjotin tästäki haha.
 Tässä tää yllättäjä 11, josta pidin kovasti
Milla

4 vastausta artikkeliin “attackin tracklistaa tutkimassa”

  1. hullu :D kelaa kuin siistii ois ku pääsis joskus ite suunnittelee ne biisilistat! siitä ajatuksesta innostuneena mä just haluun vetää sen spinnun, mut pitäisköhä meidän ottaa sit attack kans heiluttavaks omin versioin? hih

    • no niinpä :) siks mulla onki kotona parhaat biisit listattuina. voi fiilistellä! ja joo, sit ku lähetää heiluu ni toki otetaa kummatki lajit hehe. ota sä vetovastuu S:stä ni mä voin ottaa A:sta :-D

  2. Oot kyl ihana :D sun kirjotuksista tulee aina hyvä mieli :) harmi ku en pysty osallistuu sallan tunneille !!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta