kehonhuoltopäivä

Meni eilen niin myöhään kehonhuoltopäivän merkeissä, etten millään enää jaksanu avata konetta ja alkaa kirjotteleen. EI VAAN! Oikeesti syy oli se, että mä sain mun valmistujaislahjan vähä etuajassa, eli nyt mäki oon siirtynyt tälle vuosisadalle ja mulla on älypuhelin :) uujea. Ilta meni siis sen parissa ihmetellessä kaikkia sen hienouksia. Mutta nyt asiaan.
Kirjoitan siis eilisestä, koska eilen oli hyvä päivä. Hyvään päivään kuului kehonhuoltoa normaalista hikijumpasta poiketen. Kävin pitkästä aikaa bodybalancessa ja ensimmäistä kertaa täytyy kyllä todeta, että mä nautin siitä tunnista. En oo kovin aktiivinen kävijä, joten yleisimmät muistot balancesta liittyvät sekoiluun liikkeiden kanssa ja tekniikan opettelemiseen. Eilen ohjelma oli mulle ennestään tuttu ja liikkeetkin tuntuivat enemmän omilta, kuin koskaan aikaisemmin ja fiilis oli hyvä alusta loppuun saakka :) Tekis kyllä hyvää, kun malttais useamminkin käydä siellä.
Balancen lisäksi mulla oli eilen hieroja, ja tottahan toki sekin oli ihanaa ja tärkeää kehonhuoltoa. Mulla oli tunnin aika, ja hierottiin selkä, niska ja hartiat. Hieroja kyllä sanoi, että olisi tarvinnut enemmän aikaa, koska hartiat oli aika jumissa, mutta mulla oli niin kiire puhelinostoksille, että sovittiin ensi viikolla uudet treffit. Hierojan jälkeen on aina semmonen euforinen olotila :D Sain kyllä palautetta, että voisin yläkroppan venyttelyihin panostaa enemmän, koska aina kun niitä hierotaan, ne on ihan juntturassa. Jaloista oon kuulemma pitänyt parempaa huolta :D
Niin, ja tokihan nyt vähän piti käydä hikistelemässäkin. Tai tarkoitus oli käydä samalla reissulla balancen kanssa cxworxissä. No, tulihan siellä käytyä, mutta oli kyllä hervottomin Cx missä oon tähän mennessä ollu :D Mulla oli siellä hyvä jumppakaveri mukana ja jotenki kikatettii koko treeni enemmän tai vähemmän kaikkia omia, niin ei oikein saanu keskityttyä täysillä. Mutta kehon- ja sielunhoitoa sekin. Eikä me nyt sentää niin kovasti, että oltais muita häiritty, mutta se peili vaan on petollinen, kun sieltä voi katsella ja tulkita toisen mielenliikkeitä :-D No, joka tapauksessa. Tänään on erittäin hyvä attackpäivä, koska eilen ei tullut rasitettua jalkoja yhtään – Get this feeling!!
Milla

4 vastausta artikkeliin “kehonhuoltopäivä”

  1. normaalisti, ku on elmo kotona, ni en millään malta käyttää siihen treenipäivää. vaikka hyväähän se tekee kun sinne vaan menee :)

  2. no hö, piti kommentoida tohon eiliseen päivityksee, en tiä miks tää tänne hyppäs :D :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta