hyvä fiilis

moikka! Oon kulkenu aika fiksun näkösenä ympäri kyliä nyt ton uuden puhelimen kanssa. Kuinka hienoa onkaan, että sillä voi ihan ilmasiks kuunnella kaikkea attack- ja combatjytää paikasta riippumatta! Oon siis hyödyntäny kaikki lyhyet ja pitkät matkat tässä viikon aikana ja laittanu soittolistat päriseen, kuulokkeet korville, volat kaakkoo ja suunnistanu paikasta toiseen. Vähä oon salaa tehny jotai mooveiki, kun esim. aamukuuden aikaa ei ihan kauheesti tuu ihmisii vastaa. Sillai pikkusen vaa pari attackliikettä. hehe. Kun se musiikki kuulostaa nii hyvältä! Ja on kiva muistella kaikkii koreografioita. Ja täytyy muuten nyt kyllä todeta, että saa ainaki kuunnella kovalla. No, emmä niin kovalla et kuulo menis, mut vähä pitää fiilistellä uutta puhelinta ja sitä, että kaikki hyvät lesmillshitit kulkee nyt mun mukana missä meenki :D ihanaa.
harvoin voi treenikassin kanssa lähteä töihin
Pääsin siis vielä viimeisen kerran, taas hetkeen, suoraan töistä salille. Tänää siellä odottikin erittäin mieluinen ylläri, sillä combatissa oli vaihdettu kaikki biisit miksauksiin! Oli monia vanhoja mun lempparimiksauksii (niinku esim. toi alla oleva) ja vetelin ihan fiiliksissä kun oli hyvä fiilis siitä, että on perjantai ja pääsin aamuvuorosta suoraa treenaa ja kiva viikonloppu edessä :) poikkeuksellisesti lauantaista on tulossa treenitön päivä, mutta onhan tässä koko elämä aikaa comboilla lauantaijuttuja. Hyvää viikonloppua!
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta