treenisuunnitelmia

Hellou, oli pakko tulla tänne fiilisteleen, kun suunniteltiin mun kaverin kanssa, joka asuu toisella paikkakunnalla, että se tulee joku viikonloppu lähiaikoina mun luo kylää ja perinteisistä riennoista poiketen me pidetäänkin urheilu(juhla)lauantai! Mun salille saa ostettua päiväpasseja, muistaakseni hintaan 15e ja niillä saa sitten kuluttaa päivänsä haluamissaan liikuntapalveluissa. Ja mikäli ei saa, ni ostan sitten kaverille vaikka sen viikon kokeilujäsenyyden – kehiteltii nimittäin sen verran kivaa suunnitelmaa, että sitä ei voi kyllä jättää toteuttamatta.
Suunniteltiin, että vietetään aamusta alkaen liikunnallista lesmillspäivää ja käydään kaikilla lempparitunneilla. Ainakin perinteinen lauantaicombo olis kiva esitellä, eli pumppia ja combattia ens alkuun. En tiiä saako noilla päiväpasseilla vaihtaa salia, mutta sillä kokeilujäsenyydellä nyt ainakin saa. Salin vaihtoa täytys siinä mielessä harkita aamucombon jälkeen, koska kaikista lempparein attack olis ihan huippua saada mukaan tähän juhlaan ja sitä menee eri salilla. Ja siis mun salijäsenyys on niinku kolme salia yhden hinnalla, vai miten se nyt järkevästi ilmaisis, nii sen takia puhun salin vaihdosta :)
Urheilujuhla toteutuu jonakin lauantaina, ja kerron siitä kyllä varmastikin sitten lisää :D Täytyy suunnitella sillä viikolla alkuviikon treenit järkevästi, jotta ei ainakaan jää pumpin kyykyt ja attackin hypyt puolikkaiksi siitä syystä, että on hapoilla arkipäivien riehumisesta. Mutta oon niin innoissani, että joku innostuu mun kans suunnittelee ja toteuttaa tämmöstä hömppää :D Ja sillä viikolla sunnuntai saa varmasti olla omalla paikallaan tutussa roolissaan lepopäivänä.. Palataan asiaan, kun suunnitelma toteutuu!
ensin vähä tätä…
sitten tätä..
ja lopuks tätä!
Vai vieläkö jotai :D se jää nähtäväks hehe. Nää musiikit saa mut innostumaan niin et menee ihan kylmiä väreitä – ihanaa :)!!
Milla

3 vastausta artikkeliin “treenisuunnitelmia”

  1. jep! voin sit kokemuksen jälkee kertoa kuinka paljon suosittelen kokeileen :p ja mitä kaikkee tulee sit lopulta tehtyä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta