parempaa tätä viikkoa!

Heippa, 
Viime viikon treenit jäi vähäisiksi. Viikonloppuna uskalsin jo käydä kokeilemassa pumppia pienillä painoilla ja attackia lowversiona ja niiden ansioista näyttääkin, että oon parantunu tarpeeks rauhassa ja ajan kanssa ja tästä treeniviikosta tulee taas niiiin hyvä! Nyt mä oikeesti otan ne omegat ja vitamiinit joka päivä – en vain silloin tällöin. Ja ostin myös probiootteja, joita mulle käytiin täällä blogin puolella suosittelemassa :) Tervetuloa terveempi loppuvuosi!

Tänään on ollut lepopäivä. Ja samasta syystä, kun yleensäkin silloin, kun maanantain en treenaa. Eli mulla on ollut melkein 15-tuntinen päivä, niin ei olisi millään ehtinyt tai jaksanut lähteä enää höösäämään johonkin :D Eipä mulla oikeestaan mitään ihmeellistä asiaakaan oo tänne blogin puolelle, kunhan nyt laitoin tämän perinteisen heia-katsauksen viime viikon treeneihin :) huomiseen!
Milla

Yksi vastaus artikkeliin “parempaa tätä viikkoa!”

  1. Jee! Toivottavasti nyt pysyt terveenä ja noi probiootit vähän auttaisi vahvistamaan sun vstustuskykyä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta