päiväsalilla

Moi, 
Tiistaita mennää ja viikon eka treeni takana :) Mulla on tänää vähä pätkitty työpäivä: ensin 7-12 ja sitten vielä 16-20. Mutta siinä välissähän ehti sopivasti kirmata salille ja olikin tosi kiva treenailla (ja ottaa kuvia), kun ei ollut lainkaan ruuhkaa.
Se on joka kerta vaan nii mahtava fiilis, kun tauon jälkeen pääsee kunnolla treenaa!! Olin ihan fiiliksissä jo juoksumatolla, kun lämmittelin. Kuuntelin kaikkii les mills -hittejä kuulokkeilla ja teki mieli jatkaa vaa juoksun parissa ties kuinka pitkään. Ensin ajattelin juoksennella noin 10 minuuttia. Sitten kun hyvii biisei oli nii monta viel kuuntelematta ni ajattelin lisätä muutaman minuuttin ja lämmitellä yhteensä 15 minuuttia. Ja sitten vielä viis minuuttia lisää ku oli just hyvä biisi kesken ja lopulta oli 20 täynnä ja automaattinen jäähdyttely lähti käyntiin. No, olipa mullakin sit syy siirtyä salin puolelle :D
Ties kuinka pitkää olisinkaa juossu siinä matolla, jos olisin ite saanu päättää. Mutta oon ihan tyytyväinen, että juoksumatto päätti mun puolesta tehdä tästä päivästä salipäivän eikä aerobisen päivän. Olipa muuten lähellä taas etten sortunu livistää lihaskuntotreeneistä :D Ja taas se olis käyny ihan huomaamatta, haha. Ehkä tämänpäiväisestä musiikkifiilistelystä voi ennustaa sen, että huomenna, kun on attackpäivä nii vedän niiiin täysillä!! :D jes. Mut tosiaan työt alkaa kohta, että täytyy tästä lähtee taas rientaa bussille – moi!
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta