superii saturdayta

Tänää meillä oli kaverin kanssa suunnitelmana pitää oma supersaturday, eli treenailla kaikkee mahdollista les millsiä lauantain kunniaksi. No, ei päästy päiväpassilla vaihtaa salia, nii käytiin sitten peruslauantaicombossa eli pumpissa ja combatissa. Ja ai että, kun tuliki superi saturday sit ihan eri jutuista ku alunperin suunniteltiin!

oltii sattumalta molemmat pukeuduttu uusiin vaaleenpunasiin :D

Tuli meinaan superhyvä olo, kun pääs hyvän kaverin kanssa (joka ei siis oo jumppakamu yleensä) treenaa. Vilkuiltii peilistä fiiliksiä ja tsuumailtii yhessä pumppipainoja :D Ja tulihan oltua myös superutelias, meinaa käytii tsekkaa meidän salin saunaosasto jumppien päätteeks ja kuinka se rentouttikaan, kun siinä endorfiinihumalassa pääs vielä saunotteleen ja sen jälkeen yhessä laittautuun. Oon pitäny itteni niin kiireisenä, ettei muka koskaan aikasemmin oo ollut aikaa jäädä saunaan ja suihkuun salille, mutta kyllä tän päiväisen kokemuksen perusteella kannattais useemmin ottaa aikaa siihen, tuli nii hyvä olo :) Kotona kun tota saunaa ei ole…

Ja sitten urheilujen päätteeks lähettiin keskustaa syömää ja höpöttelee jumppajuttui – ja vähä muitaki :) Oli niin superi olo, ku oli treenannu hyvällä fiiliksellä ja les millsiii, joka muuten meni koko viikon multa ohi. Ja tosiaan aloitettiin tää päivä aamulla varhain, kun oli vielä pimeetä ja syömään lähtiessä oli jotenki nii hienoo, kun kello meni vasta puoltapäivää ja oli ihan valoisaa :) Hahaa, ihan superikiva lauantai!
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta