heia-huuto viime viikolle!

Moi, eli siis heiakatsaus viime viikon treeneihin.Viime viikkohan huipentui viikonloppuun, kun pääsin oikein kunnolla fiilisteleen les millsiä – oi että, se oli niin kivaa että vielä tänääki oli hyvä mieli! Alkuviikko meni vähä kankeesti, kun maanantaina en päässy treenaa. Se maanantaitreeni vaa jotenki käynnistää koko viikon ja nyt se jäi uupumaan. Enkä lähteny oikein käyntiin vielä tiistain salillakaan, vaan vasta keskiviikkona tuntu, että oon taas elämässä kiinni :D Ja siitä alkoikin hyvä loppuviikko. Ja katsokaas nyt tätä lihaskuntotreenin määrää – mähän oon ihan ylittänyt itseni: kaksi kuntosalia ja kaksi pumppia :) uujea. Ja pari attackia ja pari combattia ja jotai pientä niiden lisäks. Mutta hyvät tunnelmat jäi viime viikosta. Jos jotain voin tehdä paremmin tällä viikolla, niin enemmän kehonhuoltoa. Eli venyttelyä, hierontaa, bodybalancee vois suunnitella.. Viime viikolla ne jäi vähä niinku, öhm. No ne jäi.

Hyvät tunnelmat siis jäi sekä mieleen että kehoon. Otin pumpissa viikonloppuna vähä uusia painoja esim. hartia- ja rintabiisiin ja nyt kyllä tuntuu kyljissä ja selässä asti :D Taidan tänää pitää lepopäivän. Tai sitten jos kohta lähtis kevyttä palauttavaa lenkkiä tekee – sais sit venyteltyäkin ku sais lihakset lämpimiks ja käyntiin jotenki. Maanantai oli ennen paras treenipäivä, mutta tosiaan nyt ei kyllä irtois ihan parasta suoritusta viikonlopun jäljiltä.. :D
Tältä viikolta odotan enemmän kehonhuoltoa ja tietysti niitä uusia ohjelmia !! Ohjelmat vaihtuu tän ja ensi viikon aikana, mutta olis kyl superkivaa, jos tällä viikolla pääsis jo jotain lemppareista kokeileen. Attack ainaki menee vast viikon päähän, mutta pumppia ainaki pitäs olla tarjolla.. saa nähä. Laitan raporttia kyllä jos onni osuu kohdalle. Hyvää treeniviikkoa kaikille.
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta