Bodystep90 ensivaikutelmia

Moi! Tänää oli suunnitelmana mennä bodybalanceen, noin niikun viisastuneena viime viikosta. No, se suunnitelma eli niin kauan, ennen ku tulin kotiin töistä ja koulusta ja tajusin että mun koulu on oikeesti nyt käyty, se on niin ohi ja förbii ja oon papereita vaille valmis sosionomi (AMK)! Sit piti tietty päästä juhlii sitä hienoa tunnetta, ja ne bileethän järkättii bodystepissä ja kunniavieraana uusi ohjelma!! wuhuuu!!
Ensivaikutelmia siis tässä:
Biisit 1-2: Rento aloitus. Perusliikkeitä alkuun. Tuli lämmin, mutta biisit ei ollu kauheen ihmeellisiä ainakaan ensivaikutelmaltaan. Ei jääny mieleen hyvässä eikä pahassa. Mulla ei oo yleensä mitään hankaluuksia minkään lajin koreon kanssa, mutta nyt vähä sekoilin kakkosessa, en kyllä enää muista, että missä kohdassa :D Eiku niii – siinä, kun mentiin t-askelta, ja tultiin takasin laudan taa, niin mä aian nostin polvea, vaikka ei kuulunu ja se polven nosto aiheutti sen, että olin vähä jäljessä seuraavaan suuntaan :D Ja lautahan oli muuten pystypäin biisit 1-4 :)
Biisit 3-4: Kolmosessa ja nelosessa oli triplahyppyjä (laudalle ja laudan sivuun ja taas laudalle). Niistä en kauheesti oo koskaan tykänny ja nyt olin vähä kauhuissani, kun niitä tuntui olevan aika paljon. Vaihtoehtona oli toki askeltaa samoihin suuntiin, mutta eihän se nyt oo sama? Kun kuitenkin fyysisesti pystyy siihen ekaankin vaihtoehtoon ni toki sitten tein niitä. Korkea lauta ei tuntunu kauheen hyvältä niiden hyppyjen kanssa jotenki.. Kaikista rankin oli tasajalkaa hyppääminen laudalle ja takas ilman sitä välihyppyä laudan sivuun. Sykkeet nous korkeelle kolmosen ja nelosen aikana! Biiseistä ei saanu kauheesti energiaa, olisin toivonu vähä enemmä bassoa ja jytää :D Haha.
Biisi 5: LEMPPARI!! Oi. Se oli niiiiin hyvä!! Hämähäkkimies oli hauska ja ihana liike, mun ehdoton uusi suosikkiliike bodystepissä. Ja biisi oli ihan huippuhuippuhuippuhuippuhyvä biisinä ja ne vuorikiipeilijät nopeeseen tahtii sai kyllä hien tippumaan :D haha. Tää vitonen oli koko ohjelman paras biisi. Ja sarjassaan samaa kuin muut biisit, joista totean loppuun naama punaisena ”liian lyhyt”. Eli olisin voinu jatkaa hämähäkkimiehien ja vuorikiipeilijöiden kanssa vielä pidempään.. Ai hitsi. Ei mikää voi olla nii hyvä ku tää vitonen :D Miten mä maltan odottaa taas viikon ennen ku pääsen uudestaa leikkii spidermaniiiii.. En tiiä.
Biisi 6:Aivan huippu remixi tehty tästä biisistä – sain kauheesti virtaa! Liikkeet oli helppoja ja kivoja, aika perus sykehuippu :) Eniten tykkäsin siihe jumputuksee kun hypittiin laudan yli ensin sillai käsillä huitoen ja sitten kunnnon sykepiikki perää. Haha, voi jessus näitä mun selityksiä. Voitte kuvitella mitä liikettä tarkotan .. :D (Sitä ihan perus laudan ylitystä.) Mutta se musa teki niistä nii fiilisteltäviä. Tavallinen liike muuttuu taianomaisen viehättäväksi, kun oikeanlainen musiikki yhdistyy siihen.
Biisi 7: Huh, palautus. Olin sen tarpeessa. Palautusbiisissä oli kyykkyhyppyi laudan kulmille ja niitä näpäytyksiä laudan ulkopuolella – kummatkin erittäin mieluisia mulle. Sain laskettua sykkeen tässä vaiheessa 120 tienoille, niin sain lisävirtaa lopputreeniin.
Biisi 8: Mentii vika sykehuippu, koska käyn tosiaa vaan noilla athletictunneilla, niin se mennää yleensä vikana. Sykehuippu oli laimee :/ Biisistä en saanu oikei irti. En oikei tunnistanu sitä ja siinä ei tullu semmosii kohokohtajumputuksii niinku esim. 5 & 6 biiseissä tuli.. No, mutta ei se haittaa, koska jäljellähän oli kiertoharjoittelu!
Biisi 9: Eli yheksäntenä mentii kiertoharjottelua. Ja se päätti mun juhlat arvoisiinsa tunnelmiin! Biisi oli ihan huikee, siitä sai kunnon meiningit ja liikkeet oli kaameen rankkoja mut silti jotenki niiin kivojaki. Aika jalkapainotteinen treeni.. Lopussa oli hauskaa, kun mentii pareittain yhden laudan ääree ja vähä niinku kisattii askelkyykkyi ja lopussa nopeita jalkoja haha :D Varokaa vaa treenikamut, mä oon reenannu ny yhen kerran enemmän ku te!
Biisi 10: Oon jo sekasin näist numeroista, mut siis kiertoharjoittelun jälkeen oli lihaskuntobiisi. Musiikki oli erittäin motivoiva ja liikkeet sopi siihen hyvin ja tykkäsin kyllä koko biisistä paljon. Menee ihan top3 listalle tässä ensivaikutelmalistassa, vaikka yleensä lihaskunnot menee aika vikoille sijoille. Tää oli vaan hyvä yhdistelmä. Tehtii jalatreenii ja kiekolla vähä hartiaa ja sit hoovereita just sopivan mittaisia pätkiä :)
Biisi 11: Venyttelyt loppuun. Aloitettin venyt laudan päältä etureidestä :D Maattiin siinä, ku jotku hylkeet rantatuolissa. Sitten ku tuli jalanvaihto, ni menin ihan hämilleni, että kuin päin tässä ny kuuluis kääntyy. Liian vaikeeta ajateltavaa tälläsen tunnin jälkeen. En muista ees mikä biisi se oli, joku tuttu kuitenkin. Eipä sillä oikein väliäkää. Tän treenin jälkee täytyy eniveis venytellä kotonakin, mutten voi huomen olla junttura kylässä.
ps. Älkää ottako kauheen tosissaan nyt näitä ensivaikutelmajuttuja. Oon voinu sekoilla biisien sisältöjen ja järjestyksen suhteen :D Mutta ensivaikutelma on aina ensivaikutelma, ja ihan mielenkiintoista katsoa, muuttuuko mielipiteet mihin suuntaan, kun pääsee tarkemmin tutustumaan liikkeisiin ja biiseihin.
 Onks joku muu ehtiny jo tutustuu uutee steppii? Minkälaisia ensivaikutelmia?
Milla

3 vastausta artikkeliin “Bodystep90 ensivaikutelmia”

  1. hmm. no viime ohjelma tuntui jotenkin monipuolisemmalta sekä koreon että musiikkien suhteen. Mutta kyllä mä ehkä tästä tykkäsin enemmän, ainaki nyt alkuun tuntuis :) Ja erityiskivaa oli se, että alkupään biiseissäkään ei ollut kauheen tanssillisia juttuja vaan atleettista meininkiä alusta asti!

  2. ja toi vitonen nostaa koko ohjelman tasoa huimasti. en voi uskoo että joku on keksiny noin loistavan koreon ja yhdistänyt siihen vielä huippumusiikin!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta