maraton – kohti uusia ohjelmia

Moikkamoi, les mills -maraton osasi tänäänkin yllättää ja ilahduttaa! Mun pahin pelko toteutui, sillä jouduin tänään käyttämään kuudeosan treenistäni jamittamiseen, eli meillä oli pari biisiä uutta bodyjamia. Sen lisäksi kierrettiinki oikein ahkeraan lajeja, sillä saatiin uutta ohjelmaa peräti kuudesta eri lajista! Wuhuuu. 
Eli tän päivän maraton koostui noin 20 minuutin pätkistä eri lajeja. Ja lajit olivat bodybalance, bodyjam (hui,apua), bodyattack, bodycombat, bodypump ja bodystep! Kaikkia mentiin suunnilleen saman verran, joten heiaheiaankin jaoin kaksituntisen treenin vaan lajeittain 20min per laji. Viime kerralla maratonista kirjoittaessani multa kysyttiin, oliko lajista toiseen siirtyminen käytännössä hankalaa, ja silloin se ei ollut lainkaan. Tällä kertaa levyjen vaihtoon tuntui kuluvan aikaa ja ei ollut niin rankka treeni, kun juomapausseja ja muita taukoja tuli aika usein. Mentiin myös vähän sekasin lajeja, esim. eka pumpista hauisbiisi, sen jälkee stepistä speedstep, sitten taas pumpista hartiabiisi ja sitten stepin vika sykehuippu eli 10 biisi. Mutta ihan sutjakkaan sujui kuitenkin ja mikä tärkeintä – oli kivaaa!!
entinen lempparitoppi, joka ei oo edes niken :)
Ja miks oli niin kivaa, niin siks tietty et kaikista lajeista mentiin uutta ohjelmaa!! Ja mähän en oo viel päässu tutustuu bodybalancen, bodyattackin enkä bodycombatin uusiin ohjelmiin, joten olin ihan intoa täynnä. Balance vaikutti kivalta ja ohjaajakin kehui sitä kovasti – taidan mennä kokeilee ensi viikolla. Balancella siis aloiteltiin ja lopetettiin maraton. Alkuun vähä lämmittelyä ja loppuun venybiisei. Balancen jälkeen kajareista tärähti soimaan jotain poppia, joka siis kuului bodyjamin uuteen ohjelmaan. Huh. Mä vedin syvään henkeä ja kattelin treenikaverii peilistä. Kuin mä selviin tästä? haha. Ja selvisin joo hengissä, mut oli se aika hurjaa. En tajuu miten voin olla nii huono tanssitunneilla, kun oon kuitenkin hyvä ottaa muista koreoista nopeesti kiinni ja teen atleettisesti ja tarkasti esim. stepin ja attackin liikkeitä ja oon muutenki hyvä monessa lajissa. Mutta tuolla jamissa, jestas, no en tiiä miltä näytin suuremman osan ajasta, koska en vaan kertakaikkiaan pystyny kattoo itteeni peilistä!! Liikkeet oli oikeesti yksinkertaisia, mutta siltikää mä en taipunu niihi suuntiin oikeisiin aikoihin. ääh. Olin vaa nii huono. Se on totuus :D Mut kyllä mua naurattiki. Siis pystyin sen muutaman biisin ajan nauramaan itelleni, mutta jos se meno olis jatkunu viel nii olis varmasti tullu itku pitkästä ilosta. En vaa kestä itteeni et oon nii huono jossain? Ja kun jos osaisin tanssia, ni bodyjam vois olla sellai tunti, jossa vois fiilistellä täysillä. Plaa. Toisaalta, perfektionistisia urheilijoita kun tässä ollaan, niin siinähä oli sitä tavoitetta? Lähtis vaa jamittaa joka viikko, nii voishan sitä kehittyä :) Mut emmä yksin uskalla, tarviin treenikaverin, mielellään tanssitaidottoman, anyone? Mun salaisesta haaveesta alkaa tulla konkreettisempi ja julkisempi – mä haluun oppii jamittaa :D
Joo, mutta asiasta ylipäästyäni seurasi palkinto kaikesta huonouden tunteesta: ATTACKIAAA!! Oi ihanaa. Mentii biisit 3, 4,6 &7 ja ne oli kaikki hyviä!! En malta odottaa, että pääsen kuulee ja tekee koko ohjelman :) erityisesti nelosbiisissä oli huippukiva koreo ja musiikki. Se ei ehkä ollut niin rankka, kuin joskus saattaa olla, mutta kiva kuitenkin. En viiti sen enempää analysoida attackia, koska meen sen kuitenkin testaan ma tai ke ens viikolla, niin tuun kuitenki fiilisteleen sitä viel moneen otteeseen täällä.. Eli attackin jälkeen oli combattia. Ja sieltä ohjaaja oli valinnut vähän kaksijakoisestri biisejä. Oli muutamii hyvii bassojytkybiisejä, joissa riitti haastetta ja sykettä – jes. Mutta oli myös joku ihan kamala rokkibiisi, jonka loppumista odotin ekan kymmenen sekunnin jälkeen. Joku nainen siinä lauloi, ja mua melkei alko sattuu päähän, kun se biisi oli nii huono :D
Loppui sekin kuitenkin ajallaan ja loppuun mentiin steppiä ja pumppia, mutta nehän onkin mulle jo tuttuja aiemmin, joten ei niistä sen enempää :)

kulahtaneet vanhat niket, jotka on vaa nii hyvät :D

Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta