bodyattack79

Moii, eilen oli testauksessa kauan odotettu bodyattack 79 ja olin niiin poikki päivän jälkee, että en jaksanu millää enää tulla kirjottelee tänne. :D Ja se meinaa jo aika väsynyttä, olihan uutta ohjelmaa odotettu jo pitkään ja hartaasti! Eli tässä jotain tunnelmia näin päivän jälkikäteen.
Ykkösbiisi hmm.. Niin. Kamala sanoa heti alkuun lempparilajista näin – mutta ykkönen oli oikeesti tylsä. Boring. Ei voi mitään. Liikkeitä tuntui olevan vaan muutama ja niitä jankattiin koko biisi läpi, lähinnä näpäytyksiä, polven vetoja ja askellusta eteen ja taa. Jep – tylsää. Onneks kakkonen kuitenkin tuli vähä seivaamaan tilannetta ja sen aikana sai oikeesti lämmön päällekin! Kakkosen biisi oli hyvä ja koreo kiva. Alkubiisit on etenkin jotain aloitteilijoita ajatellen hyviä, sillä ne oli koreoltaan _erittäin_ helppoja. Olisin ehkä kaivannu jotain haastetta enemmän? En tiiä mitä lämpässä vois enemmän tai haasteellisempaa olla, mutta jotain.
Kolmosessa ja nelosessa kuitenki saatiin jo paljon kaikkea. Ne oli oikeestan tosi herkkuja tässä ohjelmassa :) Vaikka starships on biisinä jo kulutettu puhki, niin remix oli toimiva! Tässä kohti tuli sellainen attack-innostus, minkä olisin toivonut tulevan jo ykkösbiisistä alkaen. No, mutta kolmosesta olikin sitten hyvä jatkaa ekaan sykehuippuun ja se olikin ihan huippu!! Ahhah. Ihana koreo. Ne tukkihypyt oli aivan mahtavat ja etenkin ne 7 putkee!!! haha. Mulla oikein silmissä sumeni neljännen kohdalla ja kunnianhimoisesti yritin hypätä kaikki 7 yhtä täydellisesti jokaisen :D No, en tiiä miten täydellisiltä  ne näytti, mutta syke kohos ainaki ihan maksimii :) Tukkihypyt oli tän biisin rankin kohta. Biisi oli rullaava ja siitä sai kauheesti voimaa pomppia ja niin, nelosessa kaikki hyvin! Tän ohjelman kohokohtia, niinkuin kuuluukin olla.
Vitonen oli ihan okei peruspunnerrusbiisi. Attackissa tykkään kaikesta muusta jättisuuresti, mutta lihaskuntobiisit menee siinä sivussa. Ei siis oikein mielipidettä vitosesta. Tulihan nekin nyt tehtyä. Kutonen sen sijaan.. Oon ajatellu, että kutosbiisi on semmosta rentoa hölköttelyä, jonka loppupuolella ehkä saatetaan sitä sykettä takaisin kohti treenitasoa. Mutta tässä se oli ainakin omalla kohallani jotain ihan muuta – meinaa se oli rankka! Kauheesti niitä maantasossa tehtäviä perusliikkeitä ja askelkyykkykävelyä ja olikohan polvennostojuoksuaki. Huh. Rehellisyyden nimissä tunnustan vähä lintsanneeni, meinaa sykkeet huiteli nii korkeella, että lopputunnista ei olis varmaa tullu mitää, jos en olis antanu sykkeen hetkeks laskee alemmas. Mutta vaihtoehtoliikkeseen en tarttunut, tein vain vähän vähemmän atleettisesti :D
Seiskabiisi oli hauska :D Biisi oli kiva ja siihen sopi hassusti ne käsien taputukset, kun siinä biisissäki lauletaa jotai semmosta. Haha. Mut ei sekää nyt ihan kevyt ollu! Siitä oliki sit kiva siirtyä kasiin, jota olin odottanut kovasti. Kasit kun yleensä on mun lemppareita. Tai ei yleensä, lähes aina kasi on mun lemppari attackissa. Tällä kertaa se jäi kuitenkin vähän vaisuksi. En tiiä johtuiko siitä, että oon kuunnellu kotikoneella jotain menevämpää remixia kyseisestä biisistä vai eikö se vain lähtenyt ensimmäisellä kerralla käyntiin, mutta eniveis joku fiba siinä nyt oli omalla kohdallani. Biisi on hyvä ja liikkeet oli niitä kivoja kasibiisienliikkeitä, joista pidän. En tiedä mikä meni vikaan, ehkä mulla oli liian suuret odotukset? No, ens kerralla meen vähä pienempien odotusten kanssa, niin ehkä se sit tuntuu paremmalta.
Ja sitten vika sykehuippu. Biisinähän breathing on aika kulunut myös. Remix oli ihan oikeikivajees. Ei paras mitä attackissa on ollut, mutta ei huonoinkaan. Ensimmäisen kerran jälkeen antaisin arvosanan 8 musiikista. Koreosta sen sijaan.. hmm. Se oli ihan kiva. Uutta oli itelleni se, että sykehuippubiisissä on lumilautailuhyppyjä! Ne oli yllättävän rankkoja, kun niihin tuli ne jalat mukaan. Tai siis jalkojen nosto rintaa kohti ja korkeammalle hyppääminen.. :D Syke nousi ysibiisin vaatimalle tasolle, kyllä. Se, mistä en pitänyt tässä biisissä, oli se kohta koerosta, kun käännytään selin ohjaajaan nähden ja juostaan takaseinää kohti ja sitten vielä täristellään pikapikaa hyllyviä jalkalihaksia kohti lavaa. Haha. En nauttinut hetkestä kovin paljon- onneksi se oli lyhyt.
Jalkabiisi oli erittäin hyvä tässä ohjelmassa! Tykkäsin musiikista ja tykkäsin liikkeistä :) Lopussa yllätyin täysin, kun lähdettiin vielä hyppimään tasajalkaa haha. Vatsoissa musiikki oli myös kiva ja oikestaan oli liikkeetkin. Ehkä se vaihto makuulta lankkuun oli aika lyhyt, tai siis se vaihtoaika, mutta täytyy harjoitella, jotta ehtii ens kerralla :D Venyttelyt vielä päälle ja kyllä oli hyvä mieli. Rankka treeni ja oon huomannu, että ekalla kerralla kun on uusi ohjelma tai uusia miksauksia, niin menee aina eniten kaloreita ja sykkeet (sekä maksimi- että keskisyke) on aina korkeammalla. Oon aina nii innoissani, että vedän täysillä joka biisin, nii johtuu ehkä siitä :D
Niiin. Nyt tästä saa kuvan jotenki et ihan surkeeta oli :DD haha. Mut ei ollu oikeesti! Oon aika vaativa attackin suhteen, koska se on mun lempparilaji. Odotan aina niin kamalan paljon siltä, kun uudet ohjelmat tulee. Jotenkin haluaisin, että kaikki biisit olis yhtä hyvii ja ihania ja riehuttavia, kun vaikka toi nelonen tässä uudessa ohjelmassa oli :D Mutta eihä se mee niin. Ja ohjelmalla on siis paljon potentiaalia, mutta mun attackhistoriassa, niin tää ei nyt ainakaan alkuun mee kauheen korkeelle sijoitukselle. Mutta hyvä se oli silti, menkää kokeilee jos ette oo viel käyny ja kertokaa mitä mieltä, älkääkä ottako ennakkoluuloja mun höpötyksistä. :D
vois ehkä ne talvipopot ottaa käyttöön salilleki mentäes
Milla

Yksi vastaus artikkeliin “bodyattack79”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta