vapaapäivä kaikesta

Mikä on eräs ärsyttävämpiä tapoja herätä? No, joku saattaa sanoo, että herätyskello, mutta tarkotin tällä kertaa sitä, kun herää ja ensimmäinen ajatus on: ei perhana, mul on kurkku kipee. Plööö. Taas :D Heräsin siis tänää viideltä siihen inhottavaan pistoon kurkussa. Otin heti kaameen annostuksen vitamiineja ja probiootteja ja teetä ja särkylääkettä ja mitä vielä :D 
Niin ja alustaakseni seuraavaa tekstiä, palaan vielä vähän edelliseen postaukseen liittyen syihin, jotka jättävät mut kotisohvalle. En laittanut top3 listalle ollenkaan aika perussyytä, jolloin jäädään kotiin, eli sairastumista. En laittanut sitä siitä syystä, että mulla on tähän mennessä ollut sellainen taktiikka, että kun tunnen tulevani kipeäksi, treenaan niin pitkään, ennen kuin ei enää pysty. Eli käytännössä siis normaalisti menisin tänää vielä treenaa, kun oireena on vain pieni pistos kurkussa ja huomenna, (kun olo mahdollisesti heikkenisi) niin pitäisin taukoa treenistä. Oon tässä suhteessa ehkä vähän kaikki tai ei mitään -tyyppiä, eikä toiminnassa oikeastaan ole kauheasti järkeä :D Perustelen tätä itselleni joka kerta sillä, että haluan mennä nyt vielä, kun pystyy, kun sitten kuitenkin tulee taukoa kun makaa kipeenä kotona. Joo. Fiksua.
Mutta nyt muutan tapani. Aikaisemmin olen sairastellut niin vähän, että silloin kun tauti oli tullakseen, nii se tuli. Nyt, kun olen koko ajan alttiina pärskinnälle ja mua päin yskitään, mun naamaan kosketaan juuri suussa käyneillä sormilla ja syön lautaselta, johon joku on juuri upottanut räkärättinsä (näin kävi viime viikolla), niin teen kaikkeni, jotta en sairastaisi enempää, kuin on pakko. Eli tänään suunnitelmat combatin uuteen ohjelmaan tutustumisesta saa jäädä. Totuushan on, että näillä treenimäärillä yksi ylimääräinen lepopäivä ei haittaa mitään ja palkintona voin saada lisää hyviä treenipäiviä loppuviikkoon. Sitä vain on vaikea nyt hyväksyä, kun harmittaa, että juuri vapaapäivänä piti sattua, mutta elämä on. Ja jos tää taktiikka ei nyt toimi, ni saa nähä palaanko vanhaan :D hehe.
Niin.. Ja tosiaan mähän olin tiistaina väsynyt, kun kirjotin siitä, etten olis jaksanut balanceen lähteä ja eilen pidin lepopäivän, kun tuli ihan kamala päänsärky töissä. Niin ehkä ne oli viestejä, että joku tauti taas iskemässä, en vain tajunnut sitä aikaisemmin. Täytyypä nyt koittaa ottaa iisisti ja parantua ennen ku tauti tulee kunnolla päälle :) Onneks on yleinen vapaapäivä, niin pystyyki hengailee vaa sisällä ja koittaa parantua. Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta