suosikkibiisejä les millsiltä

Les  mills -faneilla on mitä luultavimmin omia suosikkibiisejä eri lajeista. Tai jos ei ole, on varmaa enemmän perusjumppari. Uskon, että ne, jotka kokevat kuuluvansa tähän ryhmään nimeltä fanit, pystyvät myös listaamaan omat lempparibiisinsä omista lajeista :) Tänään mä ajattelin koota omat tän hetkiset suosikkini tänne blogiin. Kuten oon maininnut aikaisemminkin, mulla on uuden puhelimen ansioista spotify koko ajan käytössäni ja työmatkoilla oonkin aina kuulokkeet korvilla ja fiilistelen mun les mills -soittolistaa. Viime viikolla, kun oli ne kamalat pakkaset, pidin itteni lämpimänä bussipysäkeillä heilumalla huomaamattomasti combatin ja attackin koreoita biiseihin :D hehe.
Mutta siis aiheeseen. Lempparibiisit eri lajeista. Ne on niitä biisejä, joiden toivoo tulevan miksauksiin aina uudelleen ja uudelleen! Ja ne on myös niitä, joihin vertaa, kun uudet ohjelmat lanseerataan. Lempparibiisit on syntyny johonkin tiettyyn aikaan kuuluneesta hyvästä tunnelmasta, joka on jääny elää niihin biiseihin. Aina, kun niitä biisei kuuntelee, tulee mielee se sali ja vuodenaika ja kaikki mitä siihen treenikauteen on liittynyt. Toki biiseissä täytyy olla menevä biitti, jotta se iskee. Ja sitä on täytynyt soittaa kovalla! Ja liikkeet toki vaikuttaa jonkin verran, tietysti :)
BODYATTACK:
Eli attackista mun tän hetkinen suosikkibiisi on bodyattack74 ohjelman vika sykehuippu eli Grenade <3 Toi alla oleva ei oo se virallinen attackversio, mut en löytäny sitä oikeeta youtubesta. Mut tosta kyl välittyy se kaikki mitä pitääkin. Niin hyvä musiikki, kivat liikkeet ja erityisesti tunnelma tolta ajalta on edelleen olemassa tossa biisissä. Muistan nii aidosti ku soitettii tota täysillä ja erityisesti tykkäsin niistä haarahypyistä ku kädet meni eka kahesti alas, sit sivulle ja loput kaks ylös :D haha. Ai että. Ja sitten siinä loppupuolella ku kaikki taputti ihan fiiliksissä ennen vikaa sykepiikkiä! niin huippu! En tiiä voiko attackii enää tulla ton parempaa biisiä. Tällä hetkellä grenade on kyllä ihan mun listan ykkösenä kaikista les mills -biiseistä :) Ja oon jo kerran saanut sen miksauksiinki. En myönnä vaikuttaneeni asiaan.
BODYCOMBAT:
Uskokaa tai älkää, mutta sellainen riehujataistelijasielu, kuin minussa asuukin, nii mun lempparicombat biisi on tällä hetkellä tää – siis biisi nro 1 !! =D jotenki hassua. Sehän on vasta lämppä. Mutta tää oli kyl aika kova lämppä. Ja siihen aikaan, kun tää oli ohjelmistossa, nii mulla oli tapana käydä eka tekee salitreeni ja sit palkita itseni combatilla. Ja olin nii endorfiineissa jo siitä salitreenistä, kun mulla oli viel just päivitetty hyvä saliohjelma, että tää aloitus tuntui vaa niin parhaalta!! Tykkään tästä biisistä ja remixi on kiva ja liikkeet oli hauskoi, vaikka sykkeet nouski jo lämpän aikana lähemmäs 150 :D Tätä mentii vielä mun vanhalla salilla, jolta vaihdoin tänä vuonna pois. Ja tää oli vika ohjelma muistaakseni, mitä ehin siellä menee. Ja siel oli ihan huippu ohjaaja ja musat oli nii kovalla, ettei uudella salilla oo viel ikinä ollu ja kaikki oli jotenki nii hienoo :D Nii tässäkin se ajankuva ja tunnelma vaikuttaa kovasti siihen, että biisi on jääny mun mieleen ja kotikoneelle eräänä lempparina.
BODYSTEP:
Stepissä jouduin arpoo parin vaihtoehdon väliltä. En oo päässy siitä uudesta ohjelmasta viel tekee sitä vitosta uudellee, mut se on aika potentiaalinen tähän kohtaan, kunhan pääsen uudelleen sitä kokeileen. Mutta tässä vaiheessa, kun en sitä uskalla listata ykköseksi, niin päädyin stepin suhteen biisiin, joka on tähän asti ollu mun suosikkini. Eli kyseessähän on pari ohjelmaa sitten ollut athleticbiisi leap of faith. SE ON NIIIN HYVÄ!! Siis nii hyvä biisi ja se koreo on nii hauska :) Mut en nyt löydä sitä mistää netistä. Jos joku löytää ni saa linkittää! Hitsi ku se onki hyvä :D
BODYPUMP:
Pumpissa mun lemppareita on usein selkä- ja hartiabiisit. Tykkään treenata niitä ja niissä on usein myös hyviä biisejä, ei varmaan koskaan siis rokkibiisei :D Mulla ei oo oikeestaan ees mitään sellasta ehdotonta intohimoja herättävää ehdotonta suosikkibiisiä. Oon siis aika perusjumppari vissii tän pumpin suhteen. hehe. Mutta laitan nyt tähän kuitenkin biisin, joka herätti mussa vahvoja tunteita silloin kun se ilmeistyi – eli olisko ollut ohjelmasta 81 hartiabiisi :)
niiin.. mitäs muita lajeja mulla on. No CxWorx ja bodybalance. Niissä oon käynyt vasta alle vuoden ajan, joten mitään erityistä suosikkia ei ole löytynyt. Eikä lajit oikeastaan herätä edes samanlaisia intohimoja, kuin nämä vanhemmat les millsit :D Salilla ja lenkillä soi les millsit, joten siinä ne suurimmat tunteet ja mietteet taisikin musiikkien suhteen ollakin :) 
Onks sulla jotain ikilemppareita? Tai onko nää mun lempparit sykähdyttänyt sua samalla tavalla? Olis mielenkiintoista lukea muidenkin suosikeista. (vaikka toki myönnän, että kun niitä lähtee kuuntelemaan ja miettimään, päätöksenteosta tulee yhä vaikeampaa ja postauksen tekemiseen menee useampi tunti, haha)
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta