bodycombat 54

Moi, kävin testaa (vihdoinkin) viime sunnuntaina uuden bodycombatin. Tunnin loputtua olin melkein 600 kaloria kevyempi ja aivan täpinöissäni-innoissani-ällistyksissäni ohjelmasta – voiko näin hyvää saada näin paljon kerralla?! Kävin sitten uudelleen heti maanantaina riehumassa, ja kyllä kahden kerran jälkeen voin uskoa todeksi, että nyt on saatu hyvä ihan paras ohjelma kehiin!!
Hyvää ohjelmassa oli tärkeimpänä tietysti musiikit. Nyt on valittu urakalla jumputusta ja vain kaksi (SIIS VAIN KAKSI!!) kategoriaan ’rokkibiisit’ joutuvaa kipaletta, joista toista kuitenkin aloin sietämään jo toisella combatkerralla. Rokkibiisilaatikkoon luokittelen siis biisit 4 & 6. Ja toi kutonen on oikeesti huono. plöö. Ja sehän osoittautui siis myös samaksi biisiksi, jonka luokittelin huonoksi jo pari viikkoa sitten les mills maratonilla. Mutta oon nyt kolmesti sitä yhteensä päässyt tai joutunut tekeen, ja oon ottanu sen palautuksen kannalta, jotta jaksaa sit tykittää kaikki ne ihanat muut biisit, jotka on oikeesti vaa nii hyviä!! Paradise cityä aloin sietämään, vaikka se rokkibiiseihin edelleen kuuluukin, en tiedä syytä sietämisasteelle siirtymiselle, mutta hyvä näin.
Rokkibiisien ympärillä on siis ihan mahtavaa tykitystä ja huippuja liikkeitä ja parhaimman ensi-, tois-, kolmasvaikutelman muhun teki vitosbiisi. En oikee tiiä miks se iski muita enemmän mut oon ihan rakastunut siihen <3 

Tai toisaalta, myös seiska oli ihan huippu, ja nyt ku mietin taas läpi nii niinhän oli ne kaikki :D ihan outoa ja ihanaa ku ei osaa ees päättää mitä biisii fanittais eniten, kun kaikissa oli nii hauskaa! Seiskassa oli nii huisei liikkeitä et meinas lähtee järki ku olin nii onnellinen :D Vai onks ees mitää järkee olemassa, kun on ihan jossai lennossa ku käy heiluttaa nyrkkei hikisessä salissa musiikin tahtiin. Ehkä se järki lähti jo kauan sit… :D No kuitenki, viime ohjelman seiska oli kova, ja meinasin, että löytyyköhä sille hetkeen haastajaa, mutta niin vaan tuli heti perään yhä parempi taas. Ihanaa :)

Niin ja nyt kun oon näiden tärkeimpien lajien, eli pumpin, stepin, attackin ja combatin, uudet ohjelmat pääässy muutamaan kertaan testaileen, ni täytyy kyllä sanoa, että tää combat teki tällä kertaa suurimman vaikutuksen. Joulunaika taitaa mulla kulua enemmän combatin kuin attackin parissa, jos kahden väliltä pitää valita. Ja se on aika paljon sanottu se – attack kun on jo piiiitkään ollut mun lempparilaji ja ykkössijalla jumppasuunnitelmissa. No, vaihtelu virkistää sekin :) Pääasia, että treenatessa on kivaa ja uudessa combatissa on aivan mahtavaa, suosittelen!!

ainiii.. ps. ihanaa, kun nyt on löydetty toi Internet Friends -biisi les millssiin. Toivon kovasti, että siitä tulis joku riehumisversio attackii, steppiii tai combattii tulevaisuudessa :) Vatsoissa se biisi menee vähä hukkaan, vaikka tietty tykkään ku se on kuitenki otettu mukaan.

Milla

2 vastausta artikkeliin “bodycombat 54”

  1. Eikä, miksei meillä oo vielä uusia ohjelmia! Tahtootahtoo. Ja kuulostaa vielä niin hyvältä tää uus ohjelma :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta