huono pumppi ja seitsemän selitystä

Moi. Pakko alottaa nyt tää postaus kertomalla teille tarina maailman huonoimmasta pumpista. Vaikka kyseessä on tarina, nii ajatus perustuu tositapahtumiin, joita olin itse henkilökohtaisesti tänään todistamassa. No, kerron sen lyhyesti, koska eihän huono pumppi ole maailmaa järisyttävä ongelma, josta tulisi paasata sivun mittaisesti. Mutta mulle se oli tänään kiireisen viikon surkea lopetus. No ei surkea, koska mun motivaatiotaso oli alunperin kova. Ja sain mä treenin vietyä kuitenkin läpi. Mutta huono pumppi se oli. En tiiä onko selityksiä seitsemän vaiko monta, mutta se nyt sopi otsikkoon :p
Ja mistä se huono pumppi sitten koostui? Kaikki alkaa siitä, että huomaan sykemittarin huutavan nollaa, kun roudaan tavaroita paikalleni. Ounou, enhä mä voi treenaa ilman sitä :D. No äkkiä vettä lisää sykennauhaan, jos se siitä heräisi eloon. Ja kyllä se sitten heräsikin. Itse tunti alkaa sillai, että melkein jäi ekat maastavedot huomaamatta, koska musiikki oli niin hiljaisella, että luulin istuvani jossain taukotilassa ihmisiä ympärilläni. Pääsin kuitenkin pian lämppään mukaan, kunnes ekan minuutin jälkeen joku nainen kirmaa ovesta sisään, hakee pumppitangon ja kaksi painoa ja tulee asettelemaan niitä suoraan mun eteeni. Ja mähän siis oon aina eturivissä, koska haluan nähdä itseni peilistä, enkä missään nimessä halua, että joku on mun ja peilin välissä. Never happened. No tänää tapahtu. Siihen se nainen jäi koko tunnin ajaksi. Musiikki soi tässä vaiheessa edelleen niin hiljaisella, että mä katselin muita treenaajia siihen malliin, että eikö niitä oikeesti häiritse, kun se siis ihan oikeesti oli semmosta taustamusiikkia, kun oltais jossain tunnelmallisessa kahvilassa. Ei niitä kai häirinny tai sit ne ei vaan sanonu mitää. Selkäbiisin kohalla päätin ite tarttua tuumasta toimeen, ja sanoin asiasta. Luulin, että nolaisin vähä sen ohjaajan, kun sanoisin ääneen sen, mitä koko sali on koko ajan ajatellut. Mutta ei niin käynytkään. Ei se musiikkki mihinkään muuttunut. Enkä saanut kannatusta ajatukselleni. Sen sijaan mikistä kuuluvat oudot vitsit ja vanhempaan ikäryhmään iskevät sanonnat jatkuivat. Plää. Kaiken lisäksi tuli ojentajabiisi, enkä voinut sitä vammani kanssa tehdä kunnolla. Ärsytti jo aika paljon. Mun ajatukset harhaili kauheesti, koska en jotenki voinu elää siinä hetkessä, kun siinä tunnissa ei ollut mitään tuttuja elementtejä, mihin oon yleensä pumpissa tottunut. Olin vähä hukassa. Loppua kohti oikeestaan vaan ajattelin, että loppuispa tää tunti pian. Sain lihakset treenattua, mutta enpä kyllä itseäni lähtenyt tällä kertaa ylittämään. Tein samoilla painoilla, kun aina ennenkin, jos ei ole haastepäivä. Olisin toivonut enemmän, koska harvemmin tulee lähdettyä ihan vain pelkästään pumpin takia salille. Aika mälsää. No, joskus on näitäkin päiviä, kun treenin jälkeen ei ookaan niin intoa täynnä eikä maailma ookaan ihana paikka ja les mills parasta mitä on keksitty. Välillä näinkin, mut edelleen harmittaa – surkea pumppi :D

Ja jotta tästä koko viikosta ei jäisi näin huono fiilis päälle, niin asiaa koko treeniviikosta, joka alkaakin olla jo pulkassa. Siksipä hiljaiselon jälkeen laitoin taas heiaheiasta viikon treenilokin. Tällä viikolla oli vähän niinku kaikki tai ei mitään -tyyliä ilmassa.Treenipäiviä tälle viikolle oli potentiaalisina ehdokkaina 5 eli ma-pe. Viikonlopun olen juhlissa ja reissussa ja tekemässä kaikkea muuta ja koska tiesin tämän etukäteen, lupasin itselleni, että saan mennä niihin jumppiin, joihin oikeasti haluan. Eli järki pois ja fiiliksen mukaan ja tässä saldo: maanantaina combattia, tiistaina bodystep athletic, keskiviikkona bodyattack ja perjantaina bodypump. Väleissä myös lenkkeilyä, koska koirakin tarvitsi liikuntaa välillä ja oli ajoittaisia lumipyryjä lukuunottamatta oli oikein kiva lenkkeilyilma monena päivänä.
Ja miksi näin? Alkuviikon olin iltavuoroissa, joten en olisi ehtinyt edes aikaisempiin jumppiin. Ja kun saa valita ilman järkevän treenin suunnittelua mitkä tahansa jumpat, niin näinhän se menee: kaikkia lemppareita kerran :) Ja väliin torstaina tuli yksi lepopäiväkin. Aika kiva viikko. Tein täysillä ja kovaa kaikki treenit ja nyt on välissä viikonloppu aikaa palautua kunnolla. Huomenna tosiaan aamusta asti juhlasuunnitelmia, joten toivotan nyt kaikille hauskaa viikonloppua! :)

Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta