toinen jalka lomalla

Huominen työpäivä vielä ja sitten mulla alkaa kahden viikon työttömyysjakso eli LOMA! Oon odottanut sitä niiin paljon, että en oikein vielä tajuakaan, että huomisaamun jälkeen mun ei tarvii elää minkään aikataulujen mukaan, vaan voin mennä niinkun hyvältä tuntuu :) Tai ainakin suurimmaksi osaksi. Oon siis koittanut pitää loman mahdollisimman vapaana suunnitelmista, mutta kyllähän niitä on kuitenkin jonkin verran tullut. Täytyy silti koittaa olla ressaamatta. Nyt kun on monta vuotta takana töissä-koulussa-töissä-koulussa -rumbaa, niin alkaa jo vähä tuntua ja nyt täytyy oikeesti relaa ja rentoutua, jotta jaksaa alottaa virallisesti työuran. Sitähän onkin sitten edessä seuraavat 40, 50 tai 60 vuotta. En uskalla arvatakaa, kun voihan olla että eläkkeetkin on jo poistettu siinä vaiheessa, kun mä oon työurani toisessa päässä :D
No mutta iloisempiin asioihin. Mun lomasuunnitelmiin kuuluu kivoja treenejä ja paljon!  Nyt viikonloppuna ehtii hyvin jumppailla ja pumppailla vielä ennen joulun pyhiä – oonkin varannut jo paikan suosituimmille tunneille, jotta ei käy niin kuin kävi pyhäinpäivänä. Mun sali on kiinni 24-25.12, mutta jo tapanina pääseekin sulattelemaan jouluherkkuja! Uutena vuotena on mökkisuunnitelmia, mutta muuten tän kahen viikon ajan pääsenkin hyvin salittaa ja jumppaileen sillain kun fiilis sanoo :) Eniten ehkä ootan sitä, että voin mennä jo aamusta salille. Aamusali on paras sali, koska silloin on vähiten porukkaa varaamassa laitteita ja mulla on paras treenienergia useimmiten silloin. Eli hyvät kaksi viikkoa tulossa! Mietin myös, että olisi kiva päästä kokeileen talvilajeja, kuten luistelua, hiihtoa, laskettelua ja/tai pulkkamäkeä taas pitkästä aikaa :) saa nähä, jos onnistuis!
ja ehtii viettää laatuaikaa myös pulleron kanssa! <3
Nyt mä alan henkisesti valmistautuu viimiseen työpäivään. Tulee kyllä ikävä ihania lapsia ja aikuisia mun ryhmässä. Mutta uudet ihmiset ja uudet kuviot sitten kevätkaudella :)
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta