uudet lukkarit

Ensimmäinen joulu, kun olen jäsenenä tällä nykyisellä salillani. Huomaan vertaavani nyt salia monesti vanhaan saliini, josta tykkäsin myös kovasti. Suurin syy salin vaihtoon oli se, että nykyisellä salillani on paljon, oikeesti tosi paljon, enemmän tarjontaa, kuin vanhalla salillani. Itse asiassa nykyisellä salillani on niin paljon tarjontaa, että en edes ole kovin innostuneena katsellut uutta jumppalukkaria :D Tiedän ja luotan, että sieltä löytyy lempparilajejani joka päivälle ja moneen kertaan. Uudet kevään jumppalukkarit ovat ilmestyneet vastaanottoihin ja nettiin jo jonkin aikaa sitten, mutta vasta tänään nappasin sellaisen itsellenikin mukaan. Ja kyllähän se vastasi ihan odotuksiani. Melkein kaikki tunnit oikeastaan säilyivät omilla paikoillaan, ja saatiinpa lukkariin uutuustukin: maaliskuusta lähtien joka viikko LES MILLS GRITIÄ! Sitä aijon ehdottomasti mennä kokeilemaan heti tammikuussa, kun siitä on luvattu pitää joitain näytetunteja :) jeejee, uusia les millsejä mulle heti! Voin luvata postausta ja välittömiä tunnelmia, kunhan oon tunnin päässy testaa :D
Muistan, että kaikki aiemmat vuodet uusien jumppalukkareiden ilmestymistä on odotettu niin innoissaan, että olen vahdannut niitä päivittäin netistä, kyselly vastaanotosta ja udellut ohjaajilta esim. lempparituntien jatkumisesta :D Jumppalukkari oli oikein sydämenasia, koska sehän määritti pitkälti viikkoni sisältöä, sillä treenipäivät riippuivat tietysti siitä, minä päivänä menisi attackia, milloin combattia ja milloin comboiluja. Ja tietysi ne kellonajat! Oli katastrofi, jos joku lempparitunti alkoi jo 16 :D Tai jos lauantaista oli poistunut jokin itselle tärkeä jumppa. Osasin tietysti koko jumppalukkarin ulkoa. Nyt joku kaveri kysyi, mitä tunteja menee torstai-iltana keskustan salilla. Olin ihan suua auki, et no enhä mä tiiä :D jestas. Niit menee niin paljon! Nyt mulla ei siis oo ressiä näiden asioiden suhteen, sillä esimerkkinä mainittakoon, että mulla on esim. mahdollisuus bodycombattiin 18 kertaa viikossa. Jos ei mihinkään niistä ehdi, niin voi jo syyttää itseään :D Ja syksylukkarissa taisin joskus laskea et pumppia menee 37 kertaa, ja määrät tuskin on laskenu tunnin suosion vuoksi :) On mulla hyvä sali.
 Tänää tehtii oikein urakalla tilaa kinkulle :) Toivotan vasta huomenna teille hyvää joulua, koska silloin avaan mun itselleni ostaman joululahjan ja haluan jakaa sen myös teidän kanssa :D haha. se on nii tarpeellinen urheilijalle, mutta oon jo vuoden kitkutellu ilman sitä. Huomisesta eteenpäin siis elämä helpottuu, hehe. Mutta salaisuus säilyy siis huomiseen. Moi!
Les mills -maraton 1132 Kcal
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta