hyvää joulua!

Huomenta ja hyvää joulua! Me ollaan Elmerin kanssa käyty aamukävelyllä ja avattu ekat paketit. 

Elmo sai herkkuluun ja mun paketista vähä vihjailinkin eilen. Tosiaan nyt vasta tajusin, että yht äkkiä oon jo vuoden eläny ja valittanu surkeuttani ilman tätä niin tarpeellista esinettä, että mun oli vihdoinkin pakko ostaa se ja lopettaa valittaminen. Nyt mun elämä helpottuu niiiiin paljon eikä oo enää ikinä ressiä ja mä oon niin paljon parempi ihminen! Okei, no ei tää nyt koko maailmaa pelasta, mutta ilahduttaa mua nyt koko kauneudellaan tai rumuudellaan: tittidii: uusi pakastin! :D
Eihän se kauhean kaunis ole ja viehän se aika paljon tilaa ja kyllähän noi purkit varmaa aika nopee lähtee tosta käveleen. Mutta silti se on kaiken rahan ja rakkauden arvoinen!
Ja miten tää liittyy urheiluun, nii no en tiiä tarviiko sitä sen enempää selittääkää :D Kaks pääongelmaa on ollu 1) se, että mulla jää aina ruoka-annoksista kauheesti yli, niin on pitäny heittää kauheesti ruokaa roskiin – problem solved + 2) mä syön joka päivä marjoja, ja oon koko vuoden ravannu salessa hakee oikeestaa päivittäin tai ainakin joka toinen päivä pakasteita, kun nehän ei kauaa jääkaapissa syömäkelpoisina säily – problem solved sekin ! Näiden kahden pääkohdan lisäksi mä voin nyt ostaa myös esim. wokvihanneksia muutenkin, kuin siten, että aijon valmistaa ne sillä samalla sekunnilla, kun saavun kaupasta. Ja kaikkia muitakin pakasteita – ihanaa :D Eikä enää tarvii elää niin montaa semmosta päivää, kun tulee töistä tai treeneistä nälkäsenä kotiin, eikä oo mitää ruokaa valmiina. Tai edes kaapissa mitään, mistä tehdä jotain. Tai jos tarvii, niin sitten on ihan omaa laiskutta. Tän pakastimen olennaisen osan jokaisessa kodissa ymmärtää vasta sitten, kun sitä ei ole. Arvostakaa siis pakastimianne, ne pitää teidät aina vähän paremmassa kunnossa ja edistää terveellistä elämää. Hyvää joulua matsui ja kaikki lukijat – mä lähen nyt äitin luo joulupuurolle :)

Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta