joulupäivä – pulkkamäkipäivä

Joulupäivä oli tänä vuonna mun ehdotuksestani koko perheen pulkkamäkipäivä. Aattona oltiin aika paikoillaan koko päivä: syötiin jouluateria  ajan kanssa, herkuteltiin, kateltiin leffoja ja pelattiin lautapelejä, joten tänään oli kaikkien mielestä kiva idea lähteä porukalla haukkaamaan happea. Käveltiin pyynikille pulkkamäkeen koko ronkka ja semmonen vähä alle puoltoistatuntia saatiin kulumaan tällä reissulla. Otettiin kuumaa kaakaota termariin mukaan ja oli oikein kiva tunnelma, kun sääkin suosi. Oli vähän pakkasta eikä satanut lunta lainkaan :)

kuumaa kaakaota ja koiralle vettä
Ja kuinka kivaa se pulkkailu oikeesti onkaan! Siellä mäessä oli kaikenmoisia töyssyjä ja hyppyreitä ja oikeesti se oli aika hulvattoman näköstä kun isot ja pienet ihmiset ahtautuu niihin pulkkiin ja pomppii menee sitä mäkeä pitkin :D Nauroin ihan katketakseni, ku laskettii mun siskon kanssa yhellä pulkalla nii kovaa ku mäestä lähti. Haha. Ja tottakai testailtiin, mikä pulkka kulkee kovinta vauhtia ja kuka on pulkkamäen salama – minä tietysti. Mihinkään kisaanhan ei lähdetä puolitehoilla! Niin, ja kun tehoista nyt tuli puhe, niin tokihan tosiurheilijana mulla oli sykemittari reissulla mukana. Mikä joulu se mittarille olis, jos se sais roikkua kaapissa kaikki pyhät? Eli kokonaisuudessaan kävelyihin + mäen laskuun ja mäen päälle kiipeämiseen meni aikaa 1h 20min ja kaloreita 409. Eli ei ihan turha reissu myöskään liikunnan kannalta ajateltuna… Tuli ees pieni osa jouluherkuista kulutettua :D
onnellisena mäen päällä
ja tilanne ennen sitä
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta