shoppailemassa

Aamu alkoi bodystepillä – nyt kun kerrankin pääsin kokeilemaan jotain omaa suosikkilajiani aamusta! Steppailtiin siis klo:8 alkaen, ja työpäivinä ajankohta on sen verran myöhään, etten tunnille ehtisi. Ja koskaan ei pidä sanoa ei koskaan, nimittäin tänään minäkin -vannoutunut bodystep athleticin kannattaja- steppailin partya ja speediä meneen :D En oo varmaan vuoteen ainakaan käynyt muussa kuin athletictunnilla, ja täytyy kyllä sanoa, että atleettinen versio on tehokkaampi, vaikkei tämänpäiväinenkään hyppely ihan kevyttä ollut. Niistä ketkutuksista ja vetkutuksista ei sen enempää. Jatkan edelleen atleettisen kannalla, ja nämä aamustepithän ovat melko harvinaista herkkua kuitenkin :)
Mahtava aloitus vapaapäivälle ja jumpaltahan painelin suoraan suihkun kautta shoppailemaan. Tarkoituksenani oli ostaa tavallisia arkivaatteita, koska en ole niitä moneen kuukauteen ostanut. No, eipä mennyt ihan suunnitelmien mukaan (mikä ei kai yllätä?). Löysin itseni lopulta kotoa stadiumin ja intersportin kassit mukana :D (Mikä ei yllätä kyllä sekään enää ketään) Hehe. Puolustaakseni itseäni mainittakoon, että ostin urheilukamojen lisäksi Ginasta kaksi tavallista toppia alennuksesta. Mikä saavutus.
Mikä mut sitten sai kuitenkin jättämään (taas) tavalliset vaateostokset sivuun ja sen sijasta ryntäilemään stadiumin ja intersportin välistä maastoa takki hulmuten. No tietysti kavereiltani lahjaksi saadut lahjakortit kyseisiin liikkeisiin! Kun kerran lahjakortti on, niin pitäähän se nyt alemyynneissä käyttää :D Ja mähän käytin. Löysin nimittäin vihdoista viimein ihan täydelliset jumppakengät! Oon tässä talven mittaan käynyt monesti kattomassa jumppakenkiä, mutta mitään hyviä ei ole osunut kohdalle. Aina on ollut mun koko loppu, väärä väri tai huono malli. Tänään aloitin taas merkkiuskollisena Niken hyllystä. Sovitin muutamia kivan näköisiä juoksukenkiä, mutta mikään ei säväyttänyt kunnolla. Suostuin sitten kokeilemaan muidenkin merkkien kenkiä ja yllätyksekseni löysin New Balance merkkiset juoksukengät, jotka oli ihan täydellisen väriset, kokoset ja malliset :) Nappasin ne tietysti mukaan ja kirmasin onnellisena kotiin, että pääsin kertomaan pian tän uutisen myös teille. Ja tässä kuvaa:
Mun mielestä ne on niiiiin hienot!! :) Ennen ostopäätöstä varmistelin vielä myyjältä, että eihän tää nyt ole mikään sekundamerkki, kun ei ole mulle itelleni lainkaan tuttu ennestään. Myyjä vakuutteli, että on ihan hyvä merkki, mutta ei suomessa (vielä?) kovin yleisesti suosittu. Mutta ainaki laatukamaa, että pitäs kestää kovassakin käytössä. Onks jollain tietoa/kokemusta, onko mua huijattu vai onks nää hyvät :D? Niin ja kenkien lisäksi päädyin ostamaan vielä uudet jumppapökät. Sovitin Niken shortseja, kun niitä on blogeissa mainostettu hyviksi ja jumpissa niitä näkee monilla. Mutta ei ollu mun juttu. Niin ostin sitte shortseihin ajatellulla rahalla jumppahousut. Aluks mulla oli mukana perus legendit, mutta sitten mietin, että tylsää, kun on monet samanlaiset, niin jätin sitten ystäväni Niken myös tässä kohdassa ja valitsin jotku ihan nevaripökät Socilta :D Jalassa tuntuivat hyviltä, mutta saa nähä kauan kestää.

Nyt syyhyttäis lähtee takasin salille, kun on kaikkea uutta ja hienoa taas jumpalle. No, ehkä mä maltan huomiseen asti. Tai toisaalta…………. eiks lomalla oo lupa tehdä niitä juttuja mistä tykkää :D
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta