päivä salilla

Heipsan. Enpä mä sitten malttanut odottaa tähän päivään asti, että pääsisin ulkoiluttamaan uusia kenkiäni. Eli kirmasin vielä eilen illalla combattiin :D No, laitetaan loman piikkiin. Lomalla on lupa nauttia ja kuluttaa vapaa-aikaa lempparihommiin :) Tänää sen sijaan tapahtui asia, joka tapahtuu aina silloin tällöin, sanotaanko noin kerran vuodessa ainakin. Ja joka kerta se ärsyttää yhtä paljon. Ja joka kerta se häiritsee mun treeniä. Ja joka kerta saan kuulla treenikavereilta, kuinka pienestä ja turhasta asiasta häiriinnyn :D Eli mun sykemittarista loppui patteri kesken salitreenin. Haha. Pieni, mutta niin ärsyttävän häiritsevä asia!

sävyä sävyn kanssa
Oli siis salipäivä tänään. Jo lämmittelyvaiheessa kuului se hälytysääni siitä mittarista, joka kertoo, että lähetin tulee tarkistaa. Ja mähän tarkistin. Nostelin paidan helmaa ja siirtelin mittaria ja lähetintä ja kävin jopa kesken lämpän vessassa laittaa koko homman uusiks paikoilleen. Mut kun ei niin ei. Mittari piippaili vaan, näytti hetken aikaa oikeita sykkeitä, välillä jotai 42 ja välillä huuteli nollaa ja piippaili. ÄÄh. Perhana. Jossain vaiheessa huomasin, että jos pidin mittaria ihan lähellä lähetintä, niin se lähetti oikeat tiedot, mutta vähänkää pitempää matkaa se ei enää lähettänyt. Eli päättelin pattereiden olevan vähissä. Niitä siis ostamaan.

Onneks mulla oli kuitenkin salikaveri tänään mukana, sillä jos olisin ollut itekseni treenailee, olisin aika varmasti lähtenyt samantien intersporttii ostaa uutta patteria ja menny illalla johonkin jumppaan. Nyt saatiin kuitenkin treeni vietyä hyvin läpi :) Eihän toi mittarin toimimattomuus oikeesti oo maailmaa kaatava homma, mutta tuntuu vaa niin orvolta ilman sitä, kun se on aina mukana.

treenin päälle venyttelyt
Salitreenin tehoista ei siis muuta tietoa, kuin oma tuntuma mikä jäi. Eli hyvin meni :D Oli niin ihanaa käydä taas kaverin kans salilla ja jäätiikin vielä infrapunasaunaan venyttelyiden jälkeen. Arkena on niin harvoin aikaa jäädä hyödyntää muita juttuja, mitä salilta löytyy, niin oon tyytyväinen, että tuli nyt tuollakin käytyä tutustumassa. Meni kyllä aikaa taas juoruiluunkin, sillä kokonaisaika, mitä vietettiin meidän hyvinvointikeskuksessa nii lähenteli kolmea ja puolta tuntia :D Haha. Mutta kerranki voin sanoo, että tuli oikeesti käytyy hyvinvointikeskuksessa eikä salilla. Kun hyödynnettiin muitakin mahdollisuuksia siellä ja tuli oikein hyvä mieli ja olo käynnin jälkeen.

Ja yllä kuva päivän tärkeimmästä ostoksesta. Taidanpa lähteä nyt asentelemaan sitä. Saa nähdä kuinka mun (tai mittarin) käy!
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta