kiitoslista ja uv:n lupaus

Heippa. Vuoden viimeinen päivä eli katsaus kuluneeseen vuoteen ja lupauksia uudelle vuodelle. Kulunut vuosi 2012 on ollut hyvä vuosi. Tein itselleni päiväkirjamaisesti kiitoslistan kaikesta siitä hyvästä, mitä olen tänä vuonna saanut. Se on tietenkin todella henkilökohtainen, joten ajattelin julkaista täällä blogin puolella siitä ympäripyöreämmän version, joka painottuu kuviin ja kuitenkin kertoo paljon :)
Eli vuonna 2012 olen kiitollinen näistä asioista:

1. Matkoista ystävien kanssa lähelle ja kauas
2. Elmosta, joka tykkää musta, vaikken aina ookaan kotona

3. Ikimuistoisista kahvipöytä- ja viinilasikeskusteluistajuoruiluista
4. Hauskoista bileistä
5. Omasta kodista, joka on juuri sopivan vaaleanpunainen
6. Ihmisistä, jotka pysyvät matkassa, vaikka esim.työelämä meidät erottaa :D
7. Uusista ja vanhoista jumppakavereista ja kavereista :-D tasapuolisesti
8. Kesästä ja lämmöstä
9. Valmistumisesta ammattiin
10. Urheilusta
Kuvia muutamasta olennaisesta asiasta, kuten perheestä ja työstä ei löytynyt tähän hätään. Mutta kiitoslistalle nekin pääsivät :) Vaikka urheilu on mulle vähän kuin koko elämä, niin tässä sen huomaa, että ei se suinkaan ole koko elämä :-D Se on kuitenkin niin tärkeä ja suuri osa mun viikkoja, että uudenvuoden lupaukseni liittyy tietenkin siihen. Ja nyt kun julkisesti sen täällä ilmoitan, niin susi mut syököön, jos en siitä pidä kiinni. Eli:
Vuonna 2013 käyn enemmän treenaamassa salilla.
Tämä lupaus syntyi muutaman seikan pohjalta. Ensinnäkin, mulla on nyt ollu sali-innostusta havaittavissa, joten haluaisin pitää innostuksen yllä. Toisekseen,  mun treenit on kovin, ehkä liiankin, aerobisesti painottuneita, joten haluan tasapainottaa kelkkaa vähän. Ja heiassa kävi ilmi, että salitreenejä oli tänä vuonna hieman reilu 20, joten lupauksen pitäminen ei vaatisi kuin yhden salitreenin tekemisen joka toinen viikko vuoden ajan. Mutta tottakai nyt pyrin enempään. Mutta tavoite ja lupaus on siis ihan inhimillinen :)
Mitä te ootte luvannu vai lupaatteko mitään?
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta