treffit penan kanssa

Moi! Tämän vuoden ensimmäinen treeni takana. Mulla oli suuntana tänään aamusali ja siellä treffit penan kanssa. Halusin nyt tosissaan kokeilla ehkä ekaa kertaa elämässä, että paljonko nousee. Mulla oli kaverikin sovittu mukaan, jotta tilanne ei olisi hengenvaarallinen ja jotta se saataisiin ikuistettua kuvin :D Haha.
Lämppärin jälkeen lähettiin sitten intopiukeena kokoamaan painoja penkin viereen, jotta niitä voisi sitten lisäillä hyvään tahtiin. Mietin mielessäni, että 40kg olis aika huisia ja siihen tulokseen olisin erittäin tyytyväinen. Eihän mulla kuitenkaan kovin paljoa ole salitreeniä takana, eikä ainakaan tavoitteellista sellaista ja muutenkin treenailen aika aerobispainotteisesti. Ja näiden tekosyiden siivittämänä voinkin sitten kertoa, että eipä niitä painoa paljon saatukaa lisättyä. Mun tulos oli virallisesti 32,5kg. No, onpahan taas yksi motivaattori lisää tähän mun salitreeniin liittyen :) Jonain päivänä mä meinaa nostan sen 40kg – aivan varmasti! En tiiä kuinka paljon ja minkälaista treenausta se vaatii, kuinka usein ja mitä kaikkea muuta oheismateriaalia. Mutta eniveis aijon tänä vuonna käydä salilla ja penassa tavoite on asetettu. Toinen vähän epävirallisempi ja nopeasti saavutettavissa oleva tavoite vois olla tietysti se, että oon tulevaisuudessa luotettavampi varmistaja. Nimittäin olin varma, että kaveri nostais vaikka mitä painoja ja meinaski treenistä tulla sitten oikeesti hengenvaarallinen :-D

ei perhana ku onkin raskas…….

hehee. se nous sittenki :D
Vähän kyllä epäröin julkistaa näin heikkoa tulosta täällä kenen tahansa arvioitavaksi. Mutta toisaalta, täähän on totuus, nii miks mä yrittäisin esittää parempaa, kun oon. On ainakin tavoitetta tulevaisuudelle. Ja ehkä maailmasta löytyy joku, joka on vieläkin heikompi :D Se lohduttaa. Haha.
Ja vähänkö naureskelin näille kuvamateriaaleille siinä samalla kun loppuverkkaa tein. Kuinka ihminen voi näyttää niin apinalta treenatessa :-D Että pahoittelut.  Mutta ite tykkään kattoo muiden treenikuvia mieluummin kun niitä pukkarissa otettuja kuvia, nii ehkä joku muukin saattaa.. etten oo ainut tässä maailmassa :D Mikähä niistä ees tekee  niin mielenkiintoisia? Ehkä se, kun näkee kuin täysillä muut reenaa ja kuin vahvoilta ne samalla niissä treeneissä näyttää :)
Milla

2 vastausta artikkeliin “treffit penan kanssa”

  1. Mä en oo penaa ikinä kokeillu oikeella tangolla (smithillä vaan), mutta oon meidän salilla tehny sellasella rintalaitteella jossa työnnetään eteenpäin. Tein ehkä 3 kertaa sitä niin sain 30kg:sta nostettua seuraavaan eli 37,5kg kun ne hyppi siinä noin isosti. En siis usko, että kovinkaan pitkään tarvitsee yrittää jos säännöllisesti käy kokeilemassa :) Kyllä ne lihakset aika nopeasti kehittyy ja tulokset paranee jos tekee samaa treeniä.

    • nonii kiva kuulla! Toivotaan, että munkin voimat tässä kasvaa, kun vähän tavoitteellisemmin treenailen siellä salin puolella :) Pistän kyllä päivitystä tänne, kun seuraava taso nousee, haha. Jos kuukausittain kokeilis, niin eiköhän se jossain välissä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta