ressinpoistolääke löydetty

Hellou! Tiistain ressipostauksen jälkeen sama meininki on jatkunut, mutta mulla on vähä toivo syttynyt: kaippa tää tästä. Onhan tässä koko elämä aikaa opetella oman työn saloja ja kehittyä ammatillisesti. Nyt työuran alussa, juuri valmistuneena, työ vaan tuntuu tosi haastavalta, joten ei ihme, että vähä ressailee :D Onneks on olemassa hyvä lääke, jonka vaikutusta testasin tänää. Nimittäin bodycombat!! Lähin ihan ressimielellä saliakin kohti, kaikki työjutut vaan pyöri mielessä, mutta siellä jumppakamun kanssa juoruilu ja combattunnin tunnelma vei niin mennessää, että mä oon kuin uudelleen syntynyt vai syttynyt. Miten se sanonta menee?? No eniveis. Parempi ku ennen kuitenkin. :D
Oikeesti. Kyllä ihminen tarvitsee combattia!! Tai mulla se toimi niin hyvänä ressin lievittäjänä ja mielialan kohottajana ja innostajana ja kannustajana ja kaikinpuolin pelasti huonosto alkaneen viikon. (ja mennään sentään vasta torstaissa :D). Musat oli tarpeeks kovalla ja fiilinki katossa. Tein oman ennätyksen keski- ja maksimisykkeidenki kanssa: keskisyke 160 ja maksimi 186. Vuhuu! Yks mikä kiinnitti huomion, niin takarivi oli aivan täynnä uusia jumppareita ja se oikein kohotti mun tyytyväisyyttäni itseäni ja mun treeniä kohtaan. Mä olin niiin hyvä ja niin innoissani ja tein niin täysillä, että kaikki tammikuussa treenit aloittaneet voi vaan ottaa mallia ja tavoitteeks :D Hehe. No en tiiä. Voi olla et näytin hullulta punanaamaintiaanilta, jolla oli aggressioita purettavana. Mutta koin tän päiväsen treenin jotenki niin hyvänä fyysisesti, henkisesti ja sosiaalisesti että olin kyllä tyytyväinen itseeni, kun salilta lähdin lampsimaan kotia kohti. Miten mä saatoin kuluttaa koko viikon ressaamiseen, ku olisin voinu olla yhtä hyvällä mielellä ku nyt combatin jälkeen?! On se ihmismieli ihmeellinen. Nyt mä otan opiksi. Turha tässä on liikoja ressata, ei ne asiat sillä muutu helpommiks. Ja jos alkaa ressaa, nii tästä lähtien mä lähen combattii :) Suosittelen kokeilee, jos kaipaa uusia tai unohdettuja lääkkeitä ressin poistoon!
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta