kuntosalilla starttailee

Heippa! Tänään käynnisteltiin mun tavoitteellisempien salitreenien eka osa. Kaiken jännityksen jälkeen selvisi, että vuorossa oli rinta- ja hartiatreeniä :) Sain neuvot liikkeiden tekemiseen ja haeskeltiin oikeita painoja näin alkuun. Tekniikan löytymiseen menee kyllä oma aikansa, mutta oon innokas opetteleen. Laitoin salivihkoon ylös ne painot, joilla tänään treenailin, niin näkee sitten jos tai siis kun jossain vaiheessa kehittyy ja tekniikkakin löytyy ni pääsee sit nosteleenki..
Ekalla kerralla meni kyllä aikaa melko paljon, varmaan reilu puoltoista tuntia, mutta syy tais olla juurikin siinä, että etittiin oikeita laitteita, soviteltiin painoja ja keskusteltiin tuntemuksista ja hiottiin tekniikkaa. Pääasia, että nyt alusta alkaa tekee mahdollisimman oikein, niin ei tuu yllätyksiä myöhemmin -tai pahimmassa tapauksessa jotai vammoja :D Mun salitaustalla sekin olis kai ihan mahdollista. Mutta eipä mulla tänää ollu onneks kiire mihinkään. Hyvä ja huolellinen startti kaikinpuolin :) Loppuviikosta sitten loput osat kokeiluun! Kuinka mä maltan odottaa :D? No, attackia ja combattia pahimpaan tuskaan välipäivinä. hehe.
Tää allaoleva kuva on otettu viime viikolla. Olin niin keskittyny tänää siihen treeniin, että vaikka mulla oli puhelin mukana koko ajan, niin unohdin ihan kokonaan pyytää kaveria nappaa kuvaa jostain kohti treeniä. Tuli ekan kerran mielee pukkarissa, et otan puhelimen mukaan. Ja seuraavan kerran muistinki asian kotona vasta :D Halusin kuitenkin laittaa jonkun kuvan. Ehkä tää oli se toive tälle päivälle: mahdollisimman tyhjä sali. Mutta ei siellä ihan noin tyhjää ollu. Tyhjempää kuitenkin, kun klo 16 jälkeen! Huomenna tuntee varmaa sitte, mitä on tullu tänää tehtyä :-D

Milla

4 vastausta artikkeliin “kuntosalilla starttailee”

  1. Salilla saa ainakin paljon nopeemmin paikkansa kipeeks kun aerobisella liikunnalla, ja kipu on hyvä että lihakset kehittyy. Salilla tavoitteetkin on ehkä helpompi asettaa kuin liikunnassa yleensä. Tsemppiä aerobiselle ja anaerobiselle jumppaajalle t: Mika

    • Kiitti! Joo toi jumppaaminen alkaa olla niin mukavuusalueella että kehitystä on vaikeampi saada aikaa :)

    • Kiitti :) tuu ihmeessä hei, koska tahansa! Ja mulla on k-salien kortti niin saan myös ilmasiks vierailla muiden paikkakuntien saleilla :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta