salitreeniä ja hifistelyä

Moii! Tänää oli niin hyvä aamu. Oli ihanaa herätä hyvien yöunien jälkee aamupuuron keittelyyn, kun tiedossa oli vapaapäivä ja kunnon reenipäivä! En jotenki osaa kuvailla sitä tunnelmaa mikä on sunnuntaiaamuna, kun herää vielä pimeän aikaan ja kaikkialla on hiljaista ja rauhallista eikä oo itelläkää kiire mihkää. Mä olin vaa jotenki niin onnellinen just siinä hetkessä. Onnellinen siitä, että oon terve ja saan käydä reenaa ja että mulla on vapaa-aikaa, jonka saan kuluttaa niihin asioihin, joista tykkään ja jotenki siinä hetkessä se onnellisuus näistä pienistä mutta samalla niin suurista asioista oli niin läsnä. Terveellinen aamupala ja treenipäivä. Mun koirakin oli hoidossa, joten ei tarvinnu edes sitä lähtee lenkittää, vaan nautin aamupalan rauhassa ja lueskelin aku ankkaa :-D haha. Lopetin paikallislehden tilauksen viime vuonna, kun en ehtinyt enää arkityön vuoksi lukea sitä arkiaamuisin. Mutta ehkä vois tilata vaikka viikonloppulukemisiks kuitenki jatkossa, sais vähä sivistettyyki itteensä ja tietäis mitä lähellä ja kaukana tapahtuu… No, eiveis kuitenki asiaan. Eli hyvän aamupalan jälkee lähin salin ovelle koputteleen, se kun aukeaa vasta klo 10. (vois mun puolesta olla tällä uudellaki salilla se käytäntö,että kortilla pääsee 06-22 välillä kaikkina vuoden päivinä sisää, mutta eihän kaikkea voi saada.)
 
Tänää oli siis tiedossa saliohjelman vikan osan läpikäyntiä ja reenailin siis ohjatusti valvonnassa jalat ja ojentajat! Oli kyllä hyvät tuntumat ja kivoi liikkeitä ja opin taas pari uutta asiaa tekniikoihin ja painoihin liittyen. Sain hyvin tuntumaan  ja huomenna ei varmastikaan tarvii kauan muistella, mitä lihaksia onkaa tullu reenattua :-D Nyt mulla on siis käyty läpi tää uus saliohjelma ja sen osat kokonaan, joten ens viikolla pääsen sitten ihan itekseni reenaa ja hakee painoja tarkemmin kohilleen, jee!! Suunnittelin itseasiassa jo sunnuntaiperinteen vuoksi ens viikon treenit ja 6-päiväisen työviikon ainut ilo taitaakin olla tää uus saliohjelma. No ei – on mulla myös yks yllärijuttu, joka tuo iloa ens viikkoon – nimittäin uudet combathanskat!!
Tai salihanskat noi virallisesti on, mutta ajattelin, että voin kokeilla niitä combattii ja saliin kumpaanki. Ja esim. lauantaitreenit kun mulla on suunniteltu sekä salille että combattiin, nii samoissa hanskoissahan se sujuu sitten mukavasti :) katotaa nyt ku käyttöön pääsevät, että kummassa toimii ja kummassa ei. Noi on ihan perushanskat Nikeltä, joten lähinnä hifistelyn vuoksi niitä combattii ajattelin. Eihän niillä sinänsä ole tunnilla mitään merkitystä, kun ilmaa siellä huidotaan, mutta kai ne vähä nostattaa mun taisteluraivoa kuitenkin :D Se selviää varmaankin pian, koska nyt mulla olis kauhee into päästä combattii riehuu! Ja toi bodyjam jostain syystä myös kummittelee mun mielessä, en tiiä miks sinneki yht äkkii haluisin, kun oon aina ollu niin huono siinä lajissa. Ehkä salaa toivon, että oon kehittyny tekemättä mitään asian eteen. Tai että ohjelmat olis helpottunu. Molempia lajeja menis kyllä vielä tänää, että pitäsköhä sitä kerätä ittensä työkansioiden ääreltä pois ja kipittää uudellee reenailee :-D

Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta