kaikki mulle heti ja nyt

Joopajoo, toi otsikko tais olla eilisen teema sitte kuitenki. Lähdin nimittäin vielä iltapäivällä rohkeana kokeileen bodyjamia, kun se on mun mielessä kummitellut jo vaikka kuinka pitkään! Mun historia bodyjamin kanssa menee siis sillä tavalla, että oon käyny sitä kokeilee silloin heti, kun se tuli meidän salille joskus muutama vuos sitten. Kävin kerran ja kävin toisen kerran, kun se ohjaaja suositteli muutamaa kertaa, että pääsee mukaan (niinpäniin). En päässy yhtään mukaan, vaan mun muistot liittyy lähinnä johonkin house-koreoon, jota yritin epätoivoisesti tempoa oikeesee suuntaa ja olin silti koko ajan väärinpäin. Ohjaaja liikku hienosti ja rennon näkösesti ja ite olin enemmänki joku puukalikka, jota yritti taipua koukeroisiin matoliikkeisiin. Turhauduin omaan huonouteeni, koska kaikki muut lajit, joita olin tätä ennen les millsiltä kokeillut, sopivat mulle täydellisesti ja koin olevani niissä hyvä. Olisin halunnu olla se bailaava rento tyyppi siellä tunnilla, joka saa hien pintaan ja näyttääki viel hyvältä, mutta todellisuudessa mulla oli lähinnä tuskanhiki päällä, ku yritin mahdollisimman pienin elein suoriutua kokonaisesta tunnista, jotta vieressätanssijat joutuisivat kärsimään mahdollisimman vähän mun huonoudestani.
Tämä tarina taustalla mun on kuitenki jostain ihmeellisestä syystä tehny mieli mennä taas tauon jälkee kokeilee bodyjamia. Oon käyny kurkkii lasin takaa muutamaankin otteeseen liikkeitä, päässy kokeilee muutamia biisejä les mills -maratonilla, sopinu kaverin kanssa jamitreffit jollekin nimeämättömälle viikolle ja oon jopa kuunnellu kipaleita kotona ja miettiny, josko selviytyisin niistä, vaikkei koreosta oo hajuakaan. Niinpä eilen lähdin kohti salia kauhunsekaisin tuntein. Matkalla mietin jopa, että hapottaako aamuinen salitreeni niin, ettei mun ehkä kantsiskaan mennä. Olin ihan kuin joku ekakertalainen amatööriurheilija menossa salia kohti. Koitin keksiä tekosyitä, jos päättäisinki vielä odotustilassa perua osallistumiseni, mutta kumma kyllä niin salilla painelin suoraan vaan ovesta sisään ja omalle paikalle eturiviin :D Olin kai henkisesti valmistautunu niin pitkään tähän koitokseen, että ei mulla ollu mitään hävittävää. Jos en pärjäis nyttekää, niin ainaki se on sitten taas todettu vuodeksi eteenpäin.
Olin varmaan tän henkisen valmistautumisen myötä ladannut myös hyvää asennetta tuntia varten ja mähän oikeeestaa nautin siitä :D Ekasta biisistä asti koitin vaa rennosti kuljeksia ja heilua suunnilleen samaan suuntaan ku muutki ja ihan okei mielestäni onnistuinki. Sitte ku sali vielä pimennettii, musiikkia laitettii (mun pyynnöstä) kovemmalle ja diskovalot lähti pyörii, nii muahan ei enää pidätelly mikää!! Veivailin siellä mun treenivaatteissa ku mikäki hullu, mut en jotenkí tällä kertaa enää osannukkaa ottaa ressii siitä, miltä näytän muiden silmiin. Oli monia hyviä biisejä ja muutama sit hitaampi, mut kokonaisuudessaan jäi mielikuva, että kiva setti oli ja mä kyllä viihdyin! En ikinä, siis ikinäikinä haluais nähdä, miltä siellä heiluessani näytin. Mutta pääasia, että oli kivaa enkä kokenu enää sitä huonommuuden tunnetta, mitä viime kerroilla. Mä vaa bailasin :-D jestas. Täytyy kyllä mennä uudestaaki. Ja jos joku haluaa tietää, oliko tehokasta verrattuna mun tavallisii aerobisii treeneihi nii kyllä oli! Tässä esimerkit viikon combatista, attackista, stepistä ja jamista sykemittarista katottuna, niin huomaatte, että ei se kauas jää muista:
Bodycombat: 460 kcal keskisyke 150 maksimisyke 178
Bodyattack: 489 kcal keskisyke 153 maksimisyke 190
Bodystep: 355 kcal keskisyke 132 maksimisyke 174
Bodyjam: 435 kcal keskisyke 145 maksimisyke 174
Eikä tässä vielä kaikki. Tietenkään. Vaan bodyjamin jälkeen huomasin, että siihen perään alkaisi vielä bodycombat, jota pitää mun lemppariohjaaja ja kun mulla oli ne uudet hanskatkin, josta eilen kirjoittelin, nii mähän jäin vielä combattii huitomaan. Ja oli kyl 110% enemmä tehoa, kun oli ne hanskat :D Näytinki paljon uskottavammalta, ainaki omasta mielestäni. Täytyy ottaa ne huomenna taas mukaan, ku ollaa menossa kokeilee tän jamiohjaajan combattii ekaa kertaa :) Ja joo – tänää on ollu vähä pingviinikävelyä ilmassa – kiitos eilisen salitreenin. Onneks on maanantai eli suunniteltu lepopäivä :) Jaksaa taas painaa loppuviikon, kun tällä viikolla saa virallisesti alkaa miksaileeki meijän salilla les mills tuntei!! (on muute pitkä aika toi 8 viikkoa verrattuna edellisen salin 6 viikkoon) ps. toivottavasti combatista vaihtuis ainaki 4&6 heti alkuun, myös jotai kivoi vanhoi kasibiisei olis kiva päästä riehuu ku niit on nii monia hyviä! esim. toi alla oleva <3 vaik se onki seiska. hehe. mut jotai nostalgisii vanhoi kuitenkiii!

Milla

3 vastausta artikkeliin “kaikki mulle heti ja nyt”

  1. Vitsit, pitäsköhän mun vihdoinkin alkaa iteki kunnol suunniteleen hanskoi combsuun ku oon kuullu niistä nyt niin paljo hyvää :D En jotenkin osaa ajatella et niil hanskoil sais jotain ylimäärästä tehoa treeniin, mut kaikki silti tuntuu niin sanovan :D

    Mäkin voisin toivoo just nelkun ja kutosen vaihtoon combatista.. ;)

    • joo hanki ihmeessä! Mulla maksoi noi 17e et jos nyt ei yhtää tykkää, niin ei siinä suurta rahamäärää menetä.. mä tänää testasin ne uudellee combatissa ja sykkeistä päätellen tuli taas vedettyä viime viikkosia combatteja tehokkaammin ja mun mielestä näytinki paljon uskottavammalta ja tehokkaammalta :-D

  2. ootko kokeillu hanskoja jo salilla?? :) onks siellä hyvät?? :) oon täs kädet rakoilla miettiny kans muiden ostamista:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta