uusi treeniviikko käynnistetty

Moikkamoii! Viikko aloitettiin jo tavaksi tulleella maanantain lepopäivällä ja tänää sitte päästii taas reenailee. Lepopäivän jälkee tulee aina kyllä vedettyä hyvä reeni :) Oltii sovittu treffit jumppakamujen kans combattii. Päivällä kuitenki yks kaveri soitti vielä, että käytäskö salilla vetäsee reeni, niin kirmasin sitte päikkäreiltä salille ennen hikijumppaa. Tein selkätreenin ja käytii samalla läpi vähä painoja ja tekniikkaa, tottakai :) Tykkäsin kaikista liikkeistä! Se, mistä en tykännyt oli se perhanan ruuhka-aika.. Kaikki laitteet ja painot ja penkit oli koko ajan varattu, enkä päässy tunnissa tekee ollenkaa esim. tangolla kulmasoutuja, joita olin odottanu kovasti. Plöö. Tehtii vaihtoehtoisesti käsipainoilla juttuja, mutta ei ollu kyllä eka kerta, kun piti siirtyä vaihtoehtoisiin liikkeisiin ruuhkan vuoksi. Hö. Toivottavasti ruuhkat ny alkais pian helpottuu ku päästää tammikuun loppua kohti. 
Salireenistä sitte combattii, joka oli riskillä valikoitu. Nimittäin yleensä valitsen tutun ohjaajan, joka tunti ei tuota pettymystä. Tänää kuitenkin, jotta saatii koko porukka samaa aikaa reenaa, ni joustettii ohjaajavalinnassa ja mentii uuden ohjaajan tunnille. Oli kyllä aika pettymys, ja olin myös varmaa aika rasittava asiakas sen ohjaajan näkökulmasta. Ei siitä sen enempää, mutta tulihan annettua mahdollisuus taas. Loppuviikolla ei viitikää enää  joustaa näissä asiossa, koska on aika tiukka työviikko menossa, nii sitten kun pääsee reenaa ni haluaa nauttia siitä :) Mutta kyllä mä tänääki tietty täysillä vedin, kuten sykkeistä näkee: kalorit 533 keskisyke 155 ja maksimisyke 182. Nii, ja ps. ei oltu miksattu?! Ajattelin laittaa vähä asiakaspalautetta, kun toi miksauksen aloitusaikakin on niin myöhäinen, että josko silloin nyt viimeistää voitaisiin alottaa ees yhtä biisiä vaihtaa :D Ja joo, tiedän olevani vähä vaativa asiakas. Mutta kai sitä voi palautetta antaa ja toivoa mahdollisia ja mahdottomia juttuja – ei mitään muutosta voi tapahtua, jos ne ei siellä tiedä asiakkaiden mielipiteistä ja toiveista. Ja niin tosiaan, mähän maksan vielä tästä touhusta :D
true-taistelija
Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta