come as you are leave as a star

Come as tou are leave as a star – ja selvennyksenä siis: en ollut suinkaan sh’bamissa tänään (johon toi lause muistaakseni liittyy). Sen sijaan olin bodyjamissa ja tunnin lopussa toi fiilis oli niin todellinen, että siirsin sen nyt bamista jamiin :D Mun äiti tarjoutui koiran seuralaiseksi, niin raaskin sitten laajentaa tän päivän reenisuunnitelmaa salitreenin lisäksi jumpan puolelle. Ja kun tsiikailin töistä kotimatkalla jumppalukkareita, nii siellä alkoi sitten bodyjam siihen aikaan, kun salia kohti olisin menossa, nii sinnepä siis suuntasin!
Tällä kertaa mua jännitti vähä ennen tuntia. Kattelin muita siinä odotustilassa ja mietin salaa, josko joku olis ehkä ekaa kertaa, jos sitä jännittäis kans vähä :D Ei sitä jotenki osaa enää asettua siihen ekakertalaisen ja jännittäjän asemaan kun treenailee tutulla attack-combat-steppi -akselilla. Nytte, kun laji ei ollu kovin vahvalla osaamisalueella, nii jotenki huomaa sen ryhmän siellä ympärillä. Ainiii, täähä on ryhmäliikuntaa! Apua, mä aloin heti vertaa, että josko joku saattais näyttää siltä, että olis muakin huonompi.. Kuinka typerää, mutta jotenki epävarmuuksissa sitä koittaa nostaa omaa olemistaan siellä kattomalla muiden tekemistä. Mut sitten, kun on kyseessä joku omista mukavuusalueen lajeista, nii enemmän sitä keskittyy omaan tekemiseen ku muiden vertailemiseen.
Koitin tänääki antaa sisäisen tanssijani vapautua, jotta saisin tunnista mahdollisimman paljon iloa ja tehoa irti. Kerran (tai muutaman kerran saman liikkeen kanssa ennen ku hiffasin sen) kävi kuitenkin niin, että en pysyny mukana ja sitte kävi se perinteinen, että meni hermo, ku joutu seisoo paikallaa ja miettii liikaa, että mistä kohasta sais napattua taas kiinni. Se on jotenki nii turhauttavaa, ku musa soi täysillä ja diskovalot liikkuu ja tekis mieli bailaa vaa täysii, mut sitte ei muista, mitä liikkeitä on tulossa ja siinä vaiheessa ku muiden toiminnasta huomaa, missä kohti koreoo mentii, nii on jo auttamatta myöhässä ja heiluu just sinne väärää suuntaa :-D Jessus. Mutta en ottanu ressiä asiasta, koska mulla oli hyvä salireeni kuitenkin se mun päätreeni tänään ja tää jami oli vaa niinku bonuksena päälle :) Ja tunnin jälkee mulla oli ihan hyvä fiilinki ja meen kyllä varmasti uudelleen taas! Ehkä ihan päivän ainoona treeninä en ainakaa kiireisellä viikolla jamia tekis, koska en osaa sitä niin hyvin, kuin omia lajejani, ja treenin onnistuminen on aika riski sen vuoksi. Mutta tällai yhdistettynä saliin tai viime sunnuntain tapaan yhdistettynä combattii ni toimii kyllä mun kohdalla :) Jee, kivaa saada uusia hyviä les mills – kokemuksia!
Milla

2 vastausta artikkeliin “come as you are leave as a star”

  1. Nyt tiedät miltä musta tuntuu stepissä, ku avuttomana jään seisomaan ja yritän saada liikkeistä kiinni ja sit kuitenkin meni väärin :D

    .anne

    • Haha joo itseasiassa nyt tiedän sen varsin hyvin :-D mut harjoitus tekee varmaa näissäkin lajeissa mestarin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta