lauantaipohdintoja

Aah, vihdoin kotona – velvollisuudet hoidettu ja tiedossa täysi vuorokausi vapaa-aikaa :D Ihanaa. Työpäivän jälkee lähin suunnitellusti toteuttaa rinta-olkapääreeniä salille. Ja se olikin hyvä keino unohtaa hetkeksi viikon ressit ja salilta lähtiessä olin jo taas uudestisyntynyt ihminen. Ainiin. Ja nyt oon löytäny ainakin yhden ajankohdan viikosta, jolloin sali ei ole aivan ääriäänmyöten täynnä. Elikkäs siis tänään 16 jälkeen oli jo huomattavasti vähemmän populaa liikenteessä, kuin kaikkina muina tammikuussa testaaminani aikoina – cool! Piti oikein ottaa kuva todisteeksi teille. Salihan menee kiinni jo klo 18 lauantaina, joten suurin osa varmaan on lauantaitreenit tehny jo aamusta tai aamupäivällä :) sopii mulle!
 Kävin ensi viikkoa helpottaakseni ruokakaupassa salin jälkeen. Tällä viikolla mulla oli koko ajan loppu joku tärkeä tarvike, niin ostin nyt sitten pelkästään niitä juttuja tällä reissulla :D Näillä tarvikkeilla kun nyt on suurin menekkikin mun jääkaapissa. Toivottavasti riittäis nyt ees loppuviikon puolelle. Tulipa kaupassa kaveriki vastaan ja osuttiin kassalle peräkkäin. Siinä olis ollu hyvä paikka kaverin paljastaa mut rysän päältä, jos olis ollu kaikkea epäurheilijamaista korissa. Mutta eipä ollu :-D hehe. Maksaa muutenki nii paljon toi terveellinen ruoka, että ei sitä ny viiti mitää ylimäärästä enää niide lisäks rahdata…
 
..Ei vaa. Kyllä mäki herkkuja syön ja jos on herkkupäivä, niin lauantai on juurikin se päivä, kun niitä kotii asti roudaan. Nyt kuitenkin kun on toi saliohjelma tehty ja oon siellä tykänny käydä ja oon saanu vielä ruokaohjeita ja ateriarytmin, jotka tukee mun salitreeniä ja kehittymistä, niin oon ollu ihan mielellään ilman  herkkuja ja turhia sokereita ja rasvoja ja huonoja kaloreita :) Hyvän treenin ja terveellisen ruuan yhdistelmä luo vaan niin hyvän olon, että sitä on vaikee ees selittää, vaan se pitää enemmänki ite kokeilla ja kokea. Tällä hetkellä tykkään tästä ja kaikki toimii. Mutta oon kuitenki sillä mielellä, että jos mun tekee mieli tästä suunnitellusta reenistä ja ruuasta poiketa (eli esim. joku lauantai lähtee makuuniin), nii tottakai sen voin tehdä. Itsellenihän mä tätä elämää elän. Kun joku multa kysyi, että enkö syö enää herkkuja, kun salilla treenaan ja on ruokaohjeitaki, niin siis vastauksena, että pidän kyllä herkkupäiviä, jos siltä tuntuu. Tällä hetkellä ei oo herkkuhimoja ollut tai tullut (kiitos riittävän ja ravinteikkaan ruuan, säännöllisen ateriarytmin ja oman motivaation), nii oon sitten tavoitteellisesti tietysti myös palaveripullat sun muut jättäny syömättä. Mun tavoite salitreenailun yläpuolella on kokonaisvaltaisesti elää hetkessä siten, että voisin olla aina asteen tyytyväisempi itseeni ja omaan elämääni. Joskus iloa mun elämään tuo myös karkkipäivä kaverin kanssa :) En halua itelleni mitään rajoitteita, ja tästä syystä maistoin esimerkiksi viime vuonna monenmonen vuoden tauon jälkeen taas suklaata. Ne, jotka mut tuntee, tietää, että lopetin suklaan syömisen kaikissa sen muodoissaan jossain yläasteella. Syksyllä lopetin tämänkin lakon, koska halusin jotenkin vapautua mistään vanhoista kaavoista ja tavoista ja tottumuksista ja enemmänkin hallita omaa arkea juurikin siinä hetkessä ja elää fiiliksen mukaan. Tällä hetkellä haluan elää mahdollisimman terveellisesti ja treenata salilla tavoitteellisesti. Nää asiat nyt vaan kiinnostaa mua ja tekee mulle hyvän olon :)
Milla

2 vastausta artikkeliin “lauantaipohdintoja”

  1. näitä sun kirjoituksia on niin ihana ja jännäkin lukea, kun niin monesti tuntuu ihan samalta ja ajatukset menee ihan yks yhteen… :)) ps. tänään oli ihana leffa – ja makuuninami-ilta, mutta kyllä olo treenin jälkeen on miljoona kertaa parempi, kun karkkihetken… :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta