jason born – you are so cool!

Hellouu, tänää tiedossa attackiii, jees cool :) Sovittii kamun kans, että teen meille voimaruuat ja tankkaillaa tässä ja mennää yhtä matkaa reenailee! Kivampi tehdä ruokaa kahdelle ku yhdelle, vaikkei kovin gourmeeta ny tullukaa tehtyä, sattuneesta syystä ;p Mutta tosiurheilijathan syö muutenki makaronii ja jauhelihaa :-D Tervetuloa vaan mun luo syömään kauempaaki. Sitä paitsi on mulla ketsuppia.
aamupalasta kunnon käynnistys attackpäivään
ja kaverille herkkuja :-D
Niin ja tässä attackia odotellessa fiilistelin tietty tapani mukaan kaikki vanhoja piisejä. Tänään on tiedossa  miksauksia ja odotan niitä vähintään yhtä paljon kuin uusia ohjelmia aina!! Mulla on koottuna spotifyssa les mills -soittolista ja huomasin tässä kuunnellessa, että moni kaikki mun lemppareista liittyy Jason Bornii biisei nii laitoinpa tähän sitten niitä :-D
Alkulämppään sopis mun puolesta vaikka Give me everything. Oon kuunnellu tätä biisii spotifysta nyt paljon työmatkoilla ja olis ihan kiva ylläri, jos vaikka alotettaiski tällä tänään :) Ei niiden miksausten aina tarvii nii kauheen kaukaa olla, että ne olis hyviä. Ja sillon, jos tulee joku miksaus, jota oon luukuttanu justii kotona tai kuulokkeista työmatkoilla, ni tulee viel lisätehoja, kun fiilis nousee vieläki paremmin ja tulee hypittyä täysiäkin täysimmin :)
Grenadia oon teille hekuttanu ennenki ja niin oon varmaa näitä kaikkia, mutta hitsi ku se on hyvä!! Oi jospa se sais olla meidän mukana tänään, katsotaan. Niin ja tohon Don’t wanna go home -biisii mulla ei heti syntyny rakkaussuhdetta, mutta aika kultaa muistot ja en kyllä pahastuis, vaikka tääki olis tänää. Tosin eihän nää kaks voi olla samaan aikaan, mutta olis vaikka ees toinen.

Eli pidemmittä puheitta fiilistelyt käyntiin ja suunta kohti attackriehumisia!
Milla

2 vastausta artikkeliin “jason born – you are so cool!”

  1. Ei vitsi toi viimeinen biisi. Voin tuntea kuinka hypin yhdellä jalalla, kylmät väreet tuli..haikeeta.

    .anne

    • Joo!! :) oli eilen miksauksissa monta muutakin nostalgista biisiä fressiajoilta! Niin siistiä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta