voimaviikonloppu

Eilinen päivä oli justiin niin hyvä ja rentouttava, kun olin siitä toivonutkin! Tän kaltaisia vapaapäiviä pitäis olla joka viikko :) Nautin monista pienistä asioista, ja halusin nyt jakaa kivoimmat hetket  kuvien kautta teillekin. 
Hyvä päivä starttasi tosiaan  hienosti 11 tunnin yöunien jälkeen :-D Mutta sitäpä mä perjantaina riutuneena töiden jälkeen täällä kirjoittelinkin, että vähä kropassa painaa pari viime viikkoa ja pitkät yöunet olis enemmän ku tarpeen. Ja ne sainkin. Menin perjantaina nukkumaan ennen iltayhdeksää ja lauantaina nousin siinä 7:30 aikoihin. Hehe. Omalla kohdallani tuo pitkään nukkuminen ei onnistu jostain syystä, niin pitkät yöunet saan siten, että meen aikasin illalla nukkumaan. Ei mitään ongelmaa siis tossa ennen klo 21 nukkumaanmenossakaan, kun jotkut sitä aina välillä ihmettelevät.
 Oli ihanaa, kun sai nautti aamukahvin ja aamupuuron ihan rauhassa ajan kanssa, eikä ollu kiire minnekään :)
Aamupalan jälkeen lähdettiin Elmerin kanssa tavallista pidemmälle aamukävelylle. Arkisin lenkit saattaa olla vain 10-20 minuuttia, nii nyt kun oli aikaa nii kierrettii näsinpuistoa yli tunti. Oli pikkupakkanen ja muitaki koiria aika paljon liikenteessä, nii elmeriki tykkäs :-) Se kyllä tais vetää jonku wannabe-rasvanpolttolenkin, koska se ei suosutteluista huolimatta suostunu syömää aamupalaa ennen lähtöä, vaan veti sen sitten kauheeta vauhtia sitte lenkin jälkeen.
Päivällä kävin lemppariattackissa ja arvatkaa mitä !!! Mun toive oli kuultu – meillä oli Jason Born vierailevana tähtenä eli sykehuippuna Don’t wanna go home <3 Olisin voinu loikkia ja pomppia ja itkeä ja nauraa ja fiilistellä sitä loputtomiin, se oli vielä parempi ku osasin muistaakaa!! Ehkä myös se, että olin toivonut niin kovasti Jason Bornia, että se fiilis, kun kuulin sen alkavan nii nostatti mut ilmaan ja jaloista katos kaikki hapot ja oli nii kevyt ja hyvä olo että! Oi oli ihanaa :)
Iltapäivä ja ilta olikin varattu kavereiden tapaamisille. Mulla kävi toisesta kaupungista kaveri kylässä kahvitteleen, olipa kiva vaihtaa kuulumisia taas ihan livenä :) On hyvä, että fb on keksitty, niin voi olla usein yhteydessä helpolla tavalla. Mutta kyllä kaukana asuvien kavereiden livetapaamiset on tärkeitä!

 Illaks lähdin vielä toisia kavereita moikkailee yksiin juhliin ja puoliltaöin tulin kotiin nukkumaan. Tänään ku oli hieronta tiedossa klo 10, eli sinnepä suuntaan nyt. Ihanaa, että on vielä toinen kokonainen vapaapäivä ja sekin vasta aluillaan, hehe :) Hauskaa sunnuntaita!

Milla

4 vastausta artikkeliin “voimaviikonloppu”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta