kylmähoitoa

Hellou. Maanantai ja attackpäivä! Oli niin hyvä se lauantain miksaus attackissa et oli pakko päästä heti tänää uudelleen – ja ei kyllä pettäny taaskaan :D On se hullua, kuinka voi vaan nauttia niin paljon jostain hillumisesta musiikin tahtiin neliskanttisessa huoneessa enemmän ja vähemmän tuntemattomien ihmisten seurassa?! Olin nii fiiliksissä. Ja se mikä eniten nostatti tunnelmaa, niin nimenomaa ne vanhat ihanat tutut rakkaat biisit, jotka on joskus ollu ohjelmissa. Ne tuo mukanaan sen tunnelman, joka liittyi siihen tiettyyn treenikauteen ja vuodenaikaan ja elämäntilanteeseen. Jotenkin niin nostalgista, että sitä on sanoin aika vaikee kuvata. Se täytyy kokea :)
Se, mitä ei välttis olis tarvinnu tänää kokea, oli pohkeiden kramppaus ja jumiutuminen. Kävin tosiaan eilen hierottavana ja hierottii 2 tuntia (!!) pelkästään jalkoja takaa, kun ne oli ilmeisestikin aikalailla hieronnan tarpeessa. Nii sain ohjeen, että eilen ei saanu enää juoksulenkille lähtee, kun oli sen verran runnottu koipia. Mutta tänää sitten menin tietysti, ja attackissa jo 2 biisin aikana meni ihan juntturaan ja jumiin ja kramppiin. Eka vasen ja loppupuolella (jossain 7 biisin kohtaa) oli jo oikeakin vähän tukossa. Mutta kuka nyt pohkeita tarvii jumpalla. Mä jatkoin fiilistelyä, kun mua oli varoitettu tämän tapahtuman todennäköisyydestä enkä ajatellut sen olevan vaarallista. Mutta kotimatkalla ne alko olla yhä vaa enemmän juntturassa ja esim. portaiden kävely oli aika haastavaa. Soitin sitten hoito-ohjeita, kun ei tämmöstä oo itelleni aikasemmin sattunu. Nii piti laittaa kylmää ja suihkussa sitte vuorotella kylmää ja kuumaa vettä ja tietystikkin venytellä. Tässähän tää loppupäivä ja ilta sitten menikin pohkeita hoidellessa kotisohvalla, mutta toivottavasti ovat huomenna jo paremmat :) Tosin huomenna olis suunniteltu lepopäivä, että reenien puolesta ei niin väliä :-D

on nii lihaksikkaat pohkeet, että yks ja ainut kylmäpussi ei riittäny nii piti ottaa frozzypackin kansi apuun :-D haha.

Milla

2 vastausta artikkeliin “kylmähoitoa”

  1. Hihii, sullakin on frozzy packeja! oon kuullut et ne on supernäppäriä ja meinasin kans pian hommata samanmoisia, niin ei tarvii aina kuskata mun isoa ruokalaukkua mukana :D

    • joo ostin ekan joskus viime kesänä ja sen jälkee on ollu ahkerassa käytössä :) tosi näppäriä jos lähtee johki reissuu vaik junalla tai on pitkä koulupäivä tai muuten vaa pitkän ajan jossai mis ei oo jääkaappia :D ja näköjää toimii myös apuvälineenä kramppien hoidossa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta