proteiinilättyöverit

Tein hetki sitten välipalaks lättyjä vähä terveellisemmässä muodossa :) Teki mieli taas vaihteeks jotain herkkua, niin googlasin eri ohjeita ja päädyin valmistaan proteiinilättyjä, jos ne nyt ravintosisällöltään siihen kategoriaan voidaan laskea.. Ja näistä letuista tuli niin hyviä, että söin puolet heti, ja ensimmäisen lätyn jo siinä vaiheessa, kun viimeiset olivat vasta pannulla. Ja varmaa toinen puoli menee vielä iltapalaks tänää! namnam. Ja kun nää lätyt nyt yllätti mut herkullisuudellaan, niin en malttanut olla kirjoittamatta näistä myös tänne blogiin.
Ja lettujen ohjehan sisältää aika perusjuttuja:
raejuustoa 70 grammaa
munanvalkuaisia 5 kpl
1 kokonainen kananmuna
makeutusjauhetta 2 rkl
rahkaa 1/2 purkkia
kanelia 2 tl 
kaurahiutaleita 1dl.
Kaikki ainekset sekasin tehosekoittimella ja sitten pannulla miedolla lämmöllä paistellen muutama minuutti.
lautanen on vähä vadelmassa ku tosiaan herkuttelin sen ekan lätyn ennen ku tuli mielee ottaa kuva :D
Päälle murskasin siis vadelmia ja vadelmien joukkoon vähän mehukeittoa. Niin hyvää! Suosittelen kokeileen ens kerran, kun tekee mieli jotain hyvää mutta pitäis yrittää pysyä ruodussa sen suhteen, mistä niitä kaloreita ottaa :)
Milla

2 vastausta artikkeliin “proteiinilättyöverit”

  1. Hyvännäkönen lettu, ite teen melkeempä aika samalla reseptillä. Ainoa ero on se että lisään protskua mukaan :-)

    • joo onnistui kyllä hyvin, olin varautunu siihen, etteivät pysy kasassa mutta tällä ohjeella ei sitä vaaraa ollutkaan! ja sillä vähä kirjoittelinki tohon, että lettuja terveellisemmässä muodossa (vaikka proteiinipitoisia ovatkin) kun en sinne proteiinia sinänsä erikseen lisännyt :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta