laskiaispu.. eiku laskiaistärinät!

Tiistai on treenitehoja täynnä! Nimittäin töiden jälkee painelin suorilta salille tekee jalka-ojentajareeniä ja oli kyllä taas semmonen motivaatiopiikki mukana, että jossai välissä kelasin että perse repee :D Mutta ei se revenny. Korkeintaan ne paikat repes, joiden kuuluuki reenatessa saada vähä osumaa :) Olin ennen klo 16 salilla niin huomasin edukseni, että olin askelen edellä pahinta ruuhkapiikkiä ja pääsinkin tekemään kaikki liikkeet suunnitellussa järjestyksessä ja juuri niillä painoilla ja laitteilla kun pitikin! Jees, never happened before!
En oo viime aikoina kauheesti panostanu treenin jälkeiseen venyttelyyn, mutta tänää paikat tärisi nii kauheesti, että mun oli oikeestaan pakko jäädä tekee kunnon loppuverkka ja -venyttelyt. En olis päässy varmaa rappusia alas asti niillä tärinöillä nii oli sit vähä enemmän aikaa venyttelyiden varjolla keräillä ittensä sieltä salilta kohti kotimatkaa :D Aika huisi tunne, kun oikeesti saa puserrettua itestää hyvät tehot! Mä sain jotenki tsempattua itteäni aina vaa tekee pari toistoa lisää ja yllätyin iteki, kuinka kovaa treenasin :D Ja nyt tarkotan nimenomaan salilla, koska tää salitreenihän on mulla sinänsä uus juttu ja oon vasta viime kuukausien aikana opetellut (ja oppinut!!) tykkäämään (ja saamaan treenieuforiaa!!) siitä.
Nii. Ja tänään laskiaistiistain kunniaksi työnantaja tarjos kaikille työntekijöille laskiaispullat kaikilla höysteillä. No, mä en edelleenkää halua herkutella siellä työpaikan kahvihuoneessa eikä tää tiistai nyt ollu sitä maanantaita yhtää houkuttelevampi päiväkään siihen (eikä ainakaa viime viikonlopun jälkee :D) nii jätin sitten kohteliaasti pullani tarjottimelle, jos joku haluaisi vaikka toisen. Kaivoin kaapista omat välipalarahkani esiin, kun joku sitten heitti sieltä, että ”no sullaha oli omat laskiaisherkut siellä – oi mitä toi onki ku näyttää nii hyvältä!”hehe. No itseasiassa ihan rahkaa, mehukeittoa ja vadelmia. Näyttää hyvältä, maistuu hyvältä ja tekee hyvää kropalle :) ja tässä kiinnostuneille tiedot siitä, mitä nämä vaihtoehtoiset välipalat sisälsivät ravitsemuksellisesti:
Rahka kaikilla höysteillä (yht.500g): 223kcal, 31g proteiinia, 18g hiilihydraattia, 2.1g rasvaa
Pulla kaikilla höysteillä (yht.85g): 230kcal, 6.2g proteiinia, 38g hiilihydraattia, 5.8g rasvaa.
Kumman valitset? :)

Milla

2 vastausta artikkeliin “laskiaispu.. eiku laskiaistärinät!”

  1. Kyllä mun tekis mieli valita toi pulla, jos vaan saisin syödä. Tavallaan tästä keliakiasta on kai hyötyäkin, kun harvoin muualla tarjottavat herkut on gluteenittomia. :D

    • Meidän töissä oli kyllä huolehdittu siitäkin puolesta, nimittäin siellä oli gluteeniton vaihtoehto myös :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta