kettukeskiviikkona ei ketuta

Kylläpäs tää viikko nyt hurahtaa kauheeta vauhtia ohi! En voi uskoa, että on jo keskiviikko (eli jutta ja superdieettipäivä – jee!). Ja mitäs kuulumisia tänään.. No, kävin combatissa ja oli kivaa :-D Kulutetut kalorit 550, keskisyke 156 ja maksimisyke 179 – huhhuh. Aika korkeet verrattuna, mitä mulla keskimäärin yleensä on. En tiiä vaikuttiko se, että olin nii innoissani, vai se, että mun jalat on ihan tönköt eilisestä salireenistä :D hehe. Ja tää hyvä combatreeni ei tosiaan oo tällä viikolla ollut itsestäänselvää ni piti nyt kertoa tästäkin. Ja mä oon myös saanu tässä viime päivinä käydä keskusteluja eri ihmisten kanssa terveellisistä elämäntavoista. Musta on jotenkin tosi mukavaa, että mun mielipiteitä ja kokemuksia halutaan kuulla ja multa jopa kysytään vinkkiä, miten voisi syödä vähän paremmin tai liikkua vähän enemmän – miten saisi motivaatiota ja parempaa olo arkeen. Niin, siitäpä ne hienot keskustelut onkin syntyneet ja mä oon jotenki saanu kauheesti hyvää mieltä näistä. Ei siinä sen kummempia oo juteltu, mutta ehkä se, että joku pitää mua innostavana esimerkkinä niin saa mut iloseks :) Kiitos siitä. Mä juttelen ja jaan mielelläni kokemuksia ja mielipiteitä aiheesta.
Ja jotain uusia tuulia on meidän salillekin tulossa. Nimittäin nyt sinne on saapuneet Les Mills SMARTBARit. En oo päässy ite testaa niitä vielä, mutta niitä on mainostettu jäsentiedotteissa ja nyt combatin aikana huomasin, että sinnehän ne oli pinottu seinän viereen ja vanhat pumppipainot oli heivattu johki. Varmaa kaatikselle, ku niin paljon niistä oli hiekkaa tullu vuosien aikana ulos, että painoivat ihan eri verran kaikki :D hehe. Yks ohjaaja sieltä heitti, että tuntui pumpin pitäminenki kauheen ihan eriltä, ku painot painoivat oikeesti sen verran, kun niiden kuuluukin :-D Tossa alla on video, jos joku ei tiiä yhtää et mistä on kyse. En tiiä itekää kauheen tarkkaa vielä, koska tosiaa en oo päässy kokeilee, nii video kertoo varmasti paremmin olennaisen.

Ja mikä myös on uutta, nii tällä viikolla pääsen kokeilee Les Mills Gritiä!! COOOL! Oon oottanu sitä jo jostain joulukuusta asti, kun sillon kuulin, että se Grit on meidän salille tulossa lukkariin. Ja tällä viikolla sitten odotus vihdoin palkitaan :) tai katotaan nyt, kuinka kuolema siellä tuleekaa :-D haha. Gritiähän on kahta eriä: plyo ja strenght nii meen lauantaina tota plyoo kokeileen. Nää ekat tunnit on näytetunteja ja niille sai varata paikan vain toiselle. Ei sillä, tuskin molempia jaksaiskaan tai olis järkevääkään tehdä, mutta valitsin nyt kuvauksen perusteella ton plyon, se vaikutti kivemmalta :) Katsotaan – raportoin siitä sitten lauantaina!
Milla

3 vastausta artikkeliin “kettukeskiviikkona ei ketuta”

    • joo toukkatorstai on myös hyvä päivä kattoo juttaa ja superdieettejä, jos vaikka sattuu olee torstai aikanen aamu ni ei viiti koko iltaa roikkua telkkarin äärellä sit :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta